Reviews

  • Ervaren top DJ’s en vervangende DJ’s
  • Uw wensen geheel centraal, 100% dansgarantie en verzoekjes altijd welkom
  • Transparante offerte, scherpe tarieven en geen verborgen kosten achteraf
  • Door heel Nederland: dus ook in uw regio
Direct offerte
  • Duidelijke afspraken
  • Goede beoordelingen
  • Zeer ruime muziekkeuze
  • Back-up DJ

Bruiloft reviews

Uw referentie is onze reclame

Genoten van het huwelijksfeest

Rated 5 out of 5

24 augustus 2021

De DJ stond netjes op tijd klaar voordat de gasten binnen kwamen. Dat was ook zeer prettig vonden wij. Daarnaast heeft de DJ iedereen perect aangevoeld en was er ruimte voor verzoeknummers. Wij zelf hebben een super dag en feest gehad en we raden jullie zeker aan.

Frank en Sylvia

Bruiloft Vijfhuizen 24-8-2019

Rated 5 out of 5

23 mei 2020

Nik en zijn mannen zijn TOP! Wij hebben een fantastische avond met precies de muziek die we wilde. Voor ieder wat wils, zelfs voor de kinderen! Ook de hele entourage zag er super uit en dit allemaal nog voor een zeer degelijke prijs! De communicatie hebben wij als zeer relax ervaren en wij vonden het fijn dat er ook nog ruimte was voor wat verzoek nummertjes.

Stephanie van Haasen-Vermeulen

Bruiloft Den Haag 23-8-2019

Rated 5 out of 5

23 mei 2020

DJ Nik geweldige goede muziek verzoek nummers geen probleem wij hebben genoten en niet te vergeten heerlijk gedanst een aanrader ja zeker weten en een lieve aardige Man die met passie en liefde er een feest van maakt. Bedankt DJ Nik onze Huwelijksfeest was geweldig supertoppertje mooie herinneringen. Groetjes Bert en Mary Evertse

Bert en Mary

Bruiloft Den Hout

Rated 3 out of 5

23 mei 2020

Dj Jeroen had wat moeite met het feest op gang te brengen. Maar heeft zeker goed zijn best gedaan om er alsnog een feest van te maken.
Wij hebben een geweldige feest gehad.

Van der Kaa

Bruiloft Wieringenwerf 18-05-2019

Rated 5 out of 5

23 mei 2020

Dj Nik is echt een super dj! Hij draaide veel verschillende stijlen en speelde goed in op onze gasten. We hebben heerlijk gedanst en gefeest. Ik raad dj Nik iedereen aan die van variatie houdt!

Samantha en Jeroen