Bruiloft dj boeken voor jullie huwelijksfeest

Een swingend feest waar nog lang over nagepraat wordt

Binnenkort staat er een bruiloft in de planning en nu zijn jullie druk bezig met alle voorbereidingen. Denk bijvoorbeeld aan de trouwauto, kleding, locatie maar ook de muziek mag niet ontbreken. Wat dachten jullie van een ervaren bruiloft dj? Stel je eens voor. Een DJ die al jullie muziekwensen draait, die alle gasten de dansvloer op krijgt maar ook alle genodigden aanvoelt en daarop inspeelt. Dan boek je een DJ via Dj voor Feest.

Graag ontvang ik een offerte

Bruiloft

Beschikbaarheid opvragen

Benieuwd of wij op jullie feestdatum beschikbaar zijn? Controleer direct de mogelijkheden met onze agenda na het invullen van het onderstaande formulier.

  Dj voor Feest zorgt voor een zeer geslaagd trouwfeest

  In een kennismakingsgesprek nemen we al je wensen door. Dit kan bij ons op kantoor, bij je thuis of op de feestlocatie waar je het geweldige feest gaat vieren. Dj voor Feest zet alles voor je op papier en neemt dit op met de DJ die je feest gaat draaien.

  Kort na het introductiegesprek ontvangen jullie een plan van aanpak en een persoonlijk aanbod. Dit is de leidraad waarmee de feestavond wordt voorbereid!

  Aan de hand van het feestplan starten wij de voorbereidingen. De DJ gaat aan de slag met jullie muziekvoorkeuren, wij zorgen dat de praktische zaken worden voorbereid. Twee weken voor het feest nemen wij nogmaals contact met jullie op. Zijn er veranderingen of extra wensen? Dan passen wij die vrijblijvend nog aan!

  Eenmaal aanwezig op de locatie starten wij met de opbouw van de door u geboekte show. Uiteraard zullen jullie en jullie gasten hier geen overlast van ondervinden. De DJ is ruim op tijd aanwezig om zijn set klaar te zetten waarna het feest kan beginnen! De DJ staat dan helemaal gereed als de overige gasten binnenkomen. Tevens zorgt de DJ dat er achtergrond muziek klinkt.

  De bruiloft DJ

  De ervaren bruiloft DJ die al jullie muziekwensen vervult

  Bij ons ben je verzekerd van een goede ervaren bruiloft DJ als het gaat om de gezellige sfeer en een volle dansvloer. Daarnaast zijn de DJ’s die via Dj voor Feest draaien erg attent. Ze zorgen dat alles tot in detail goed geregeld wordt voor een onbezorgd trouwfeest.

  Wat is een bruiloft DJ

  De meest geboekte luxe DJ-shows

  Wat is een bruiloftsfeest zonder goed licht en geluid. Uit onze ervaring is gebleken dat er op veel locaties geen apparatuur aanwezig is. Een DJ show is namelijk een onmisbare factor als het gaat om mooie sfeerverlichting, top geluid en een ervaren bruiloft dj. Dj voor Feest heeft diverse luxe DJ-shows samengesteld. Dus hebben jullie de keuze uit verschillende opties. Willen jullie een show zelf samen stellen? Wij maken graag een persoonlijk aanbod voor een onvergetelijk feest.

  Dj voor Feest regelt

  • Ervaren DJ

  • Back-up DJ

  • Afstemming met de locatie

  • Reis- en parkeerkosten

  • Non- stop draaien

  • Op- en afbouw apparatuur

  • Licht en geluid

  • Muzikale voorbereiding

  Jullie mooiste openingsdans

  In de voorbereiding van jullie bruiloft bespreken we welk openingsdans jullie willen uitvoeren. Dit kan een nummer zijn waar jullie elkaar hebben leren kennen of een nummer waarbij jullie een herinnering aan hebben of een unieke mix van diverse nummers. Dj voor Feest kan speciaal voor jullie een mix in elkaar zetten. Voor meer informatie neem dan gerust contact met ons op.

  Ja! ik wil graag meer weten over de mogelijkheden

  Benieuwd wat we voor je feest kunnen betekenen? Laat het ons weten, wij zijn je graag van dienst.

  Wil graag meer weten
  Graag ontvang ik een offerte

  Nuttige pagina’s

  Op- en afbouw
  Tips
  DJ-shows