Loading...

Bedrijfsfeest

/Bedrijfsfeest
Bedrijfsfeest 2020-07-01T17:40:41+02:00

DJ huren voor het bedrijfsfeest

Zoals een borrel, jubileum of een knallend personeelsfeest

Boek de DJ voor het bedrijfsfeest. Zonder zorgen!

U bent druk bezig met het organiseren van bijvoorbeeld een borrel, jubileum of een knallend personeelsfeest. Alles is bijna geregeld, alleen de muziek ontbreekt hierbij nog.

Van te voren heeft u al wat ideeën opgedaan en nu bent u op zoek naar een ervaren DJ. Een DJ die de sfeer erin brengt bij een borrel en iedereen laat swingen op het personeelsfeest of jubileum.

De mogelijkheden van een bedrijfsfeest DJ zijn bij Dj voor Feest zeer uitgebreid. Wij denken graag met u mee over de invulling van het feest en geven u daarbij goede tips en adviezen.  Tevens houden wij rekening met uw wensen.

Dj voor Feest

  • All-in prijzen

  • DJ inhuren inclusief licht en geluid

  • Back-up DJ

  • Flexibel en transparant

  • Door heel Nederland

Flexibel, attent en van alle markten thuis

Onze dj’s hebben een zeer ruime ervaring in het verzorgen van bedrijfsfeesten. Ze weten dan ook precies wat er nodig is voor een zeer geslaagd feest. Onze DJ’s zijn flexibel, attent en van alle markten thuis. Zo kan er tijdens het feest voortdurend overgestapt worden naar verschillende muziekstijlen. De bedrijfsfeest DJ krijgt dan een duidelijk beeld van wat er speelt. Bijvoorbeeld als het tempo opgevoerd moet worden of juist niet. Zij voelen heel goed aan wat het publiek wil en spelen daar op in.

Cadeau tip!

Verras iemand met een cadeau kaart van Dj voor Feest

DJ, licht en geluid inhuren voor het bedrijfsfeest?

Naast een ervaren attente dj bent u ook op zoek naar licht en geluid. Wij bieden verschillende dj shows aan waaruit een keuze gemaakt kan worden. Voor de kleinere feesten hebben we de compacte dj show. Maar wilt u stevig uitpakken dan kunnen wij de shows uitbreiden met een spectaculaire lichtshow.

Daarnaast bieden wij de “show op maat” aan voor hele grote feesten tot 6000 personen. Elk bedrijfsfeest is anders en niet iedereen heeft de dezelfde smaak. Na aanleiding van  uw wensen maken wij  een persoonlijke offerte op maat.

Klanten vertellen

Bedrijfsfeest Randstand Nederland 5-3-2020

5,0 rating
25 mei 2020

Beetje laat met refereren, maar wij willen jullie alsnog heel erg bedanken voor de muzikale verzorging op ons bedrijfsfeest.
Wij hebben het erg naar ons zin gehad.

Randstadgroep Nederland

DJ Huren inclusief licht en geluid al vanaf € 275,-

Ben je op zoek naar een ervaren DJ op jouw bedrijfsfeest zoals een borrel, jubileum of een knallend personeelsfeest? Vraag dan een een offerte aan.
Wij zorgen voor een swingend en geweldig feest!

Bedrijfsfeest