Loading...

Bedrijfsfeest

/Bedrijfsfeest
Bedrijfsfeest 2019-10-20T16:24:22+02:00

DE DJ HUREN VOOR EEN SPETTEREND BEDRIJFSFEEST

Binnenkort komt er weer een bedrijfsfeest aan en wil je graag de dj huren voor een spetterend personeelsfeest of sfeervolle borrel. Een dj die de sfeer aanvoelt en daarop inspeelt.

Voordat de aankondiging binnen het bedrijf bekend wordt maakt wil je eerst alles tot in de puntjes geregeld hebben.  Naast de locatie en de catering is ook de muziek een doorslaggevende factor voor de sfeer.
Je heb een idee hoe de invulling van jullie bedrijfsfeest eruit komt te zien. Wij luisteren graag wat de wensen zijn en geven daarbij goed en eerlijk advies voor een zeer geslaagd feest.

Vrijblijvende offerte aanvragen
Bedrijfsfeest
Personeelsfeest
borrel

MUZIEK HELEMAAL NAAR WENS

De dj’s van Dj voor Feest zijn allemaal allround. Dat wil zeggen dat we alles kunnen draaien wat je wenst. We hebben een zeer grote keuze aan muziek en kunnen naar wens verzoeknummers aannemen. Wel kijken we natuurlijk of dit in de juiste sfeer valt.
Zijn er optredens tussendoor of willen je collega’s een stukje opvoeren? Geen probleem! wij hebben de mogelijkheid om via een externe apparaat zoals een usb, telefoon of online muziek af te spelen.

Licht & geluid

apparatuur

We hebben voor ieder soort bedrijfsfeest een show die daarbij past. Een stijlvolle show voor bij de borrel of een spectaculaire show voor een spetterende personeelsfeest, wij bespreken graag wat je wensen zijn voor een zeer geslaagd bedrijfsfeest.

WIJ HALEN GRAAG UW ZORGEN UIT HANDEN

Je heb je handen al vol om van alles te moeten regelen. Wij nemen een aantal zorgen uit handen die daarbij helpen.  Je laat ons globaal weten wat je wensen en invulling van je feest wordt en wij regelen de rest. Wij zetten alles op papier en laten je vooraf het concept inzien of alles is zoals je had gewenst.
Wij kunnen daarnaast ten alle tijden aanpassingen verrichten voordat we overgaan naar uitvoering.