Bruiloft DJ zorgt voor een onvergetelijke ervaring

  • Jullie wensen geheel centraal

  • Voelt het publiek goed aan
  • Zeer uitgebreide keuze aan muziek
  • Mits gewenst verzoekjes welkom
Direct offerte
DJ show pakketten prijzen

Bruiloft DJ huren voor een onvergetelijk trouwfeest

De trouw DJ inhuren die jullie muziekwensen vervult, die al je familie, vrienden en kennissen de dansvloer op krijgt en die aanvoelt wat de gasten willen horen. Dan huur je een ervaren DJ via DJ voor Feest.
Tijdens de voorbereiding zal de DJ met jullie contact op gaan nemen al alles door te bespreken. Alle details worden zorgvuldig voorbereid voor een zeer geslaagd en onvergetelijk feest.

Offerte aanvragen
Bruiloft DJ

Bruiloft DJ

Bij DJ voor Feest bieden wij alle faciliteiten die nodig zijn voor een geslaagd huwelijksfeest. Denk bijvoorbeeld aan goed geluid, een mooie lichtshow maar ook een nette DJ booth mag hierbij niet ontbreken. Wij hebben een 4 tal DJ show pakketten samengesteld maar je kan ook kiezen voor een drive-in show op maat.
Wij denken graag met je mee welke DJ show het beste past. Het zou zonde zijn als je een grote show boekt terwijl er op de locatie daar geen ruimte voor is.
Bij al onze DJ show pakketten is de DJ, professioneel geluid en lichtshow inbegrepen. Al vanaf € 370,00 heeft u al een mooie DJ show.

Verzoekjes aanvragen bij de bruiloft DJ

Tijdens de intake gesprek zullen we ook bespreken of het gewenst is dat uw gasten verzoeknummers mogen aanvragen. Uiteraard luistert de DJ vooraf of deze in de sfeer past. Want je wil natuurlijk niet hebben dat er door een bepaalde nummer de dansvloer leegloopt.
De DJ heeft een zeer uitgebreide keuze aan muziek. Dus er is voor ieder wat wils.

Losse DJ huren

Wat zeggen andere over hun feest

Fantastisch!

Rated 5 out of 5
01-01-2023

Wat hebben wij een fantastisch trouwfeest gehad. En dit zou niet mogelijk zijn geweest zonder DJ Nik! Ik raad eenieder hem aan!

Kelly de Bruijn

Dj Pascal

Rated 5 out of 5
11-12-2022

Wij hebben een mooi feest van gemaakt met elkaar. Dj Pascal heeft zo gedraaid dat de dans vloer elke keer vol stond!

Jeroen en Arianne
4,8
Rated 4.8 out of 5
4.8 van 5 sterren (op basis van 130 reviews)
Uitstekend79%
Heel goed19%
Gemiddeld2%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Lees alle reviews

Dj voor Feest zorgt voor een zeer geslaagd feest

In een kennismakingsgesprek nemen we al uw wensen door. Dit kan bij ons op kantoor, bij uw thuis of op de feestlocatie waar u het geweldige feest gaat vieren. Dj voor Feest zet alles voor u op papier en neemt dit op met de DJ die je feest gaat draaien.

Kort na het introductiegesprek ontvangt u een plan van aanpak en een persoonlijk aanbod. Dit is de leidraad waarmee de feestavond wordt voorbereid!

Aan de hand van het feestplan starten wij de voorbereidingen. De DJ gaat aan de slag met uw muziekvoorkeuren, wij zorgen dat de praktische zaken worden voorbereid. Twee weken voor het feest nemen wij nogmaals contact met u op. Zijn er veranderingen of extra wensen? Dan passen wij die vrijblijvend nog aan!

Eenmaal aanwezig op de locatie starten wij met de opbouw van de door u geboekte show. Uiteraard zullen u en uw gasten hier geen overlast van ondervinden. De DJ is ruim op tijd aanwezig om zijn set klaar te zetten waarna het feest kan beginnen! De DJ staat dan helemaal gereed als de overige gasten binnenkomen. Bovendien zorgt de DJ dat er achtergrond muziek klinkt.