DJ met coverband

De DJ huren i.s.m. met een coverband voor een avondvullend programma

Direct offerte aanvragen

DJ met coverband inhuren voor een echte swingfeest

Je wilt een feest of evenement organiseren waarbij alle factoren en elementen samenkomen voor een spetterend swingfeest. Want dat wordt het… swingen, springen en meezingen.
Gegarandeerd 100% dansgarantie en 110% feest.

Coverband Lily’s was here

Deze allround partyband kan letterlijk bijna alles spelen. Onder leiding van toetsenist Leon (Lee the Key), bekend van het SBS6 programma “The Tribute” waar hij met zijn mede muzikanten in de top 5 eindigde, weet ieder feest weer tot een onvergetelijke belevenis te maken.

Band
The biggerband

Coverband The biggerband

The Biggerband uit Den Haag maakt er echt een swingfeest van met o.a. Jazz, Rhythem & Blues, Danceclassics en Soul. Met bekende top zangeressen die al menig podia hebben betreden over de hele wereld, wordt dit een feest om niet snel te vergeten.

Red Label

Ben jij een echt rockfan? Dan is Red Label iets voor jou. De allerbeste rockclassics allertijden komen voorbij. Of je nu mee danst op de dansvloer of gezellig aan de bar zit te genieten, ben je een echte rock liefhebber dan is Red Label de band voor jouw feest of evenement.

Red label

Facilitaire benodigdheden die nodig zijn.

Wat is er allemaal nodig als je bij ons een coverband met DJ in gaat huren. Als eerste hebben wij natuurlijk stroomvoorziening nodig van minimaal 3 fase groep 400V/ 16A. Daarbij is een podium van minimaal 6 x 4 meter voor de muzikanten erg prettig. En natuurlijk niet te vergeten de sfeervolle lichtshow waarmee wij de band en het publiek uitlichten voor het totaalplaatje.

Dit alles kunnen wij voor je regelen. We bespreken vooraf je wensen en naar aanleiding daarvan maken we een totaal offerte voor jouw feest of evenement.

Graag ontvang ik vrijblijvend een offerte

DJ met coverband