Loading...

Verjaardagsfeest

/Verjaardagsfeest
Verjaardagsfeest 2019-10-20T16:13:29+02:00

DJ HUREN VOOR JOUW VERJAARDAGSFEEST.

VAN SFEER TOT FEEST

Binnenkort wordt het je 25ste, 30ste, 40ste of 50ste verjaardagsfeest. Dit wil je graag uitbundig vieren met je familie, vrienden en kennissen. Nu ben je op zoek naar een ervaren dj die al jouw genodigden vermaakt met muziek. Een dj die het publiek weet aan te voelen en daarop inspeelt.
Of je nu het feest thuis viert of elders op locatie, wij draaien door heel Nederland om jouw verjaardag tot een onvergetelijke gebeurtenis te maken.

Offerte aanvragen

SWEET 16, SWEET 18 OF JE WORDT BINNENKORT 60? WIJ DRAAIEN ALLE STIJLEN.

Al onze dj’s zijn allround waardoor zij ieder feest kunnen verzorgen. Of je nu houdt van de 60’s & 70’s of van de nieuwste huidige top 40, jouw wensen staan bij ons centraal.

Wij nemen graag contact met je op om al je wensen te bespreken en over de invulling van jouw feest. Wij geven hierbij graag goede adviezen maar jij bepaalt uiteindelijk hoe de invulling van jouw verjaardagsfeest wordt.

DRIVE-IN SHOWS

Verjaardagsfeest

PROFESSIONEEL EN ALTIJD UP-TO-DATE

Vier je jouw feest waarbij op de locatie professioneel apparatuur benodigd is? Geen zorgen! Wij bieden verschillende samengestelde drive-in shows aan in verschillende prijsklasse. Onze apparatuur is van hoge kwaliteit en altijd up-to-date. Je wilt tenslotte wel goed geluid op je feest. Daarnaast kan je kiezen uit talloze extra opties.

CREATIEF EN FLEXIBEL

Al onze dj’s hebben een passie voor muziek. Zij weten precies de sfeer te creëren dat nodig is voor een zeer geslaagd feest.
Zij draaien niet alleen uw muziekwensen maar ook die van uw gasten. En mits gewenst, is altijd ruimte voor verzoeknummers. Zo draaien de dj’s ook de muziekwensen van uw gasten. Wel bekijkt de dj of dit in de sfeer past.
Zo krijg je een onvergetelijke sfeer waar later nog lang over nagepraat wordt.

Verjaardagsfeest

Wil je een sfeervolle verjaardag of juist een spetterend feest? Wij passen ons graag aan op jouw wensen. Wij kunnen tijdens het feest ook een switch maken van sfeer tot feest. Bijvoorbeeld in het begin van de avond lekkere hoorbare muziek zodat jouw gasten even kunnen bijpraten. En als de dj ziet dat de sfeer er in begint te komen, draait hij de beste dansbare hits om de dansvloer te vullen.