Loading...

Verjaardagsfeest

/Verjaardagsfeest
Verjaardagsfeest 2020-01-12T15:30:29+01:00

Dj inhuren voor een swingend verjaardagsfeest

Dj inhuren voor een swingend verjaardagsfeest voor als je je verjaardag uitbundig wilt vieren? Stop met verder zoeken want wij hebben de dj die jouw verjaardag tot een spetterend feest maakt.
Dj voor Feest verzorgt al meer dan 10 jaar verjaardagsfeesten door heel Nederland. Vier je een een Sweet 16, je 25ste, 30ste, 50ste of 60ste verjaardag, onze dj’s hebben de ervaring om iedere verjaardagsfeest onvergetelijke te maken.

Offerte aanvragen
Bedrijfsfeest
Inspelen op de sfeer (geef cijfer): 9
Service en kwaliteit (geef cijfer): 10
Vriendelijkheid (geef cijfer): 10

Wij hadden de dj geboekt via de locatie. Dan is het altijd afwachten wat voor dj je krijgt. Nu had de eigenaar van Oma Toos een dj geboekt via Dj voor Feest.

De dj heeft er een fantastische feest neergezet. Omdat wij vele culturen in dienst hebben heeft hij voor ieder wat wils gedraaid. Echt geweldig. 5 sterren van ons!

Page 1 of 55:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Wat vertellen klanten over ons

SWEET 16, SWEET 18 OF JE WORDT BINNENKORT 60? WIJ DRAAIEN ALLE STIJLEN.

Al onze dj’s zijn allround waardoor zij ieder feest kunnen verzorgen. Of je nu houdt van de 60’s & 70’s of van de nieuwste huidige top 40, jouw wensen staan bij ons centraal.
Wij nemen graag contact met je op om al je wensen te bespreken en over de invulling van jouw feest. Wij geven hierbij graag goede adviezen maar jij bepaalt uiteindelijk hoe de invulling van jouw verjaardagsfeest wordt.

CREATIEF EN FLEXIBEL

Al onze dj’s hebben een passie voor muziek. Zij weten precies de sfeer te creëren dat nodig is voor een zeer geslaagd feest.
Zij draaien niet alleen uw muziekwensen maar ook die van uw gasten. En mits gewenst, is altijd ruimte voor verzoeknummers. Zo draaien de dj’s ook de muziekwensen van uw gasten. Wel bekijkt de dj of dit in de sfeer past.
Zo krijg je een onvergetelijke sfeer waar later nog lang over nagepraat wordt.

Wil je een sfeervolle verjaardag of juist een spetterend feest? Wij passen ons graag aan op jouw wensen. Wij kunnen tijdens het feest ook een switch maken van sfeer tot feest. Bijvoorbeeld in het begin van de avond lekkere hoorbare muziek zodat jouw gasten even kunnen bijpraten. En als de dj ziet dat de sfeer er in begint te komen, draait hij de beste dansbare hits om de dansvloer te vullen.

Verjaardagsfeest