Loading...

Verjaardagsfeest

/Verjaardagsfeest
Verjaardagsfeest 2020-07-01T17:41:10+02:00

Je verjaardagsfeest uitbundig vieren?

Boek een DJ voor een spetterend verjaardagsfeest

Jouw verjaardag groots vieren?

Je bent op zoek naar een allround DJ omdat je binnenkort je verjaardag groots wilt vieren. Een verjaardagsfeest waarbij de DJ de beste dansbare hits draait, waardoor de voetjes van de vloer gaan. Daarnaast wil je ook een dj die jouw muziekwensen draait,  de gasten aanvoelt en daarop inspeelt.

Dj voor Feest luistert naar jouw wensen en zoekt hierbij de juiste dj die van jouw feest een spetterende verjaardag maakt. Of je nou een Sweet Sixteen organiseert, je 30ste, 40ste of 50ste verjaardag viert, door de jarenlange ervaring weten wij hoe je een feestje kunt bouwen.

Dj voor Feest

  • All-in prijzen

  • DJ inhuren inclusief licht en geluid

  • Back-up DJ

  • Flexibel en transparant

  • Door heel Nederland

DJ, licht en geluid inhuren voor je verjaardagsfeest?

Naast een dj huren ben je ook op zoek naar licht en geluid. Denk hierbij als je jouw verjaardag thuis viert of in een zaaltje of dat je gewoon groots wilt uitpakken. Wij bieden een keuze uit een aantal samengestelde drive-in shows. Van een compacte kleine tot aan een premium show. Dus is er voor ieder budget wat wils.

Elk verjaardagsfeest is anders en niet iedereen heeft de dezelfde smaak. Daarom kan je ook kiezen voor een show op maat. Na aanleiding van  jouw wensen maken wij  een persoonlijke offerte op maat.

Cadeau tip!

Verras iemand met een cadeau kaart van Dj voor Feest

Klanten vertellen

Verjaardag! Dochter 12 jaar! Groep 8!

5,0 rating
28 juni 2020

Na een hele zware tijd voor groep 8 besloot ik voor mijn dochter een surprise party te organiseren. Ik had nog maar weinig tijd en ging het internet op! Daar kwam ik DJ Nik tegen! Hij heeft vanaf moment 1 tot het einde van het feest overal aan meegedacht en ik kon er dus zelf ook van genieten. De hele klas heeft waanzinnig genoten en ook de ouders die kwamen halen pikte nog een uurtje feest mee! Bedankt Nik dit gaat de boeken in en word NOOIT meer vergeten??? voor herhaling vatbaar.

Prescilla

DJ Huren inclusief licht en geluid al vanaf € 275,-

Ben je op zoek naar een ervaren DJ op jouw verjaardagsfeest? Vier je binnenkort jouw 25ste, 30ste, 40ste of 50ste verjaardag? Vraag dan een een offerte aan.
Wij zorgen voor een swingend en geweldig feest!

DJ verjaardag