Jullie trouwjubileum vieren met een uitbundig feest

12,5, 25, 40 of 50 jaar getrouwd?

Bij Dj voor Feest boek je eenvoudig en voordelig de DJ voor jullie trouwjubileum. Of je nu 12,5 jaar, 25 jaar, 40 of 50 jaar getrouwd bent, de dj zorgt voor een gezellige sfeer en een volle dansvloer. Dus willen jullie je trouwjubileum uitbundig vieren? Huur dan een DJ via Dj voor Feest.

Graag ontvang ik een offerte

trouwjubileum

Beschikbaarheid opvragen

Benieuwd of wij op jullie feestdatum beschikbaar zijn? Controleer direct de mogelijkheden met onze agenda na het invullen van het onderstaande formulier.

  Jullie muziekwensen op het feest

  Op het feest van jullie trouwjubileum wil je natuurlijk een aantal nummers voorbij horen komen. Daarom willen wij graag weten wat jullie muziekwensen zijn maar ook hoe de invulling van het feest gaat worden. Door middel van een korte intake gesprek bespreken wij al jullie wensen door.

  Dj voor Feest zorgt voor een zeer geslaagd feest

  In een kennismakingsgesprek nemen we al je wensen door. Dit kan bij ons op kantoor, bij je thuis of op de feestlocatie waar je het geweldige feest gaat vieren. Dj voor Feest zet alles voor je op papier en neemt dit op met de DJ die je feest gaat draaien.

  Kort na het introductiegesprek ontvangen jullie een plan van aanpak en een persoonlijk aanbod. Dit is de leidraad waarmee de feestavond wordt voorbereid!

  Aan de hand van het feestplan starten wij de voorbereidingen. De DJ gaat aan de slag met jullie muziekvoorkeuren, wij zorgen dat de praktische zaken worden voorbereid. Twee weken voor het feest nemen wij nogmaals contact met jullie op. Zijn er veranderingen of extra wensen? Dan passen wij die vrijblijvend nog aan!

  Eenmaal aanwezig op de locatie starten wij met de opbouw van de door u geboekte show. Uiteraard zullen jullie en jullie gasten hier geen overlast van ondervinden. De DJ is ruim op tijd aanwezig om zijn set klaar te zetten waarna het feest kan beginnen! De DJ staat dan helemaal gereed als de overige gasten binnenkomen. Tevens zorgt de DJ dat er achtergrond muziek klinkt.

  Luxe DJ-show boeken voor je trouwjubileum?

  Naast een DJ wil je ook top geluid en mooie sfeerverlichting boeken. Daarom verhuren wij complete luxe DJ-shows. Bij de DJ-show is de ervaren DJ inbegrepen voor een standaard optreden van 4 uur. Maar wil je aangepaste tijden op het feest dan is dat geen probleem. Wij maken graag een passende offerte voor een zeer geslaagd feest.

  De meest geboekte luxe DJ shows

  We regelen voor het feest

  • Ervaren DJ

  • Back-up DJ

  • Afstemming met de locatie

  • Reis- en parkeerkosten

  • Non- stop draaien

  • Op- en afbouw apparatuur

  • Licht en geluid

  • Muzikale voorbereiding

  Ja! ik wil graag meer weten over de mogelijkheden

  Benieuwd wat we voor je feest kunnen betekenen? Laat het ons weten, wij zijn je graag van dienst.

  Wil graag meer weten
  Graag ontvang ik een offerte

  Bezoekers bezochten ook

  DJ shows
  Tips
  Thema