12,5, 25, 40 of 50 jaar getrouwd? Tijd voor een feestje.

Direct offerte
  • Duidelijke afspraken
  • Goede beoordelingen
  • Zeer ruime muziekkeuze
  • Back-up DJ

Jullie trouwjubileum vieren met een uitbundig feest

Bij Dj voor Feest boek je eenvoudig en voordelig de DJ voor jullie trouwjubileum. Of je nu 12,5 jaar, 25 jaar, 40 of 50 jaar getrouwd bent, de dj zorgt voor een gezellige sfeer en een volle dansvloer. Dus willen jullie je trouwjubileum uitbundig vieren? Huur dan een DJ via Dj voor Feest.

Vraag direct uw offerte aan
trouwjubileum
DJ Zeeland

Jullie muziekwensen op het feest

Op het feest van jullie trouwjubileum wil je natuurlijk een aantal nummers voorbij horen komen. Daarom willen wij graag weten wat jullie muziekwensen zijn maar ook hoe de invulling van het feest gaat worden. Door middel van een korte intake gesprek bespreken wij al jullie wensen door.

Goede muziek, fijne mensen!

Rated 5 out of 5
14 mei 2022

DJ Nik maakte er een feest van met zijn maat Koen. Nik is een super aardige sociale DJ, luistert goed naar je wensen en krijgt de gasten op de dansvloer. Dank!

Danielle Biemans

Super leuk sweet sixteen party?

Rated 5 out of 5
10 mei 2022

Was een top party met super leuke en gezellige muziek. Nik heeft er echt een feestjes van gemaakt. Heeft alle pubers op de dansvloer gekregen. ?

Selina
4.7
Rated 4.7 out of 5
4.7 van 5 sterren (op basis van 101 reviews)
Uitstekend76%
Heel goed21%
Gemiddeld3%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Lees alle reviews

Dj voor Feest zorgt voor een zeer geslaagd jubileumfeest

In een kennismakingsgesprek nemen we al je wensen door. Dit kan bij ons op kantoor, bij je thuis of op de feestlocatie waar je het geweldige feest gaat vieren. Dj voor Feest zet alles voor je op papier en neemt dit op met de DJ die je feest gaat draaien.

Kort na het introductiegesprek ontvangen jullie een plan van aanpak en een persoonlijk aanbod. Dit is de leidraad waarmee de feestavond wordt voorbereid!

Aan de hand van het feestplan starten wij de voorbereidingen. De DJ gaat aan de slag met jullie muziekvoorkeuren, wij zorgen dat de praktische zaken worden voorbereid. Twee weken voor het feest nemen wij nogmaals contact met jullie op. Zijn er veranderingen of extra wensen? Dan passen wij die vrijblijvend nog aan!

Eenmaal aanwezig op de locatie starten wij met de opbouw van de door u geboekte show. Uiteraard zullen jullie en jullie gasten hier geen overlast van ondervinden. De DJ is ruim op tijd aanwezig om zijn set klaar te zetten waarna het feest kan beginnen! De DJ staat dan helemaal gereed als de overige gasten binnenkomen. Tevens zorgt de DJ dat er achtergrond muziek klinkt.

Bekijk hier de prijzen voor jouw feest.

Allround DJ

  • Tot 300 min non- stop optreden
  • Inclusief DJ booth en ruime keuze aan muziek
  • Exclusief apparatuur, reiskosten en btw

Exclusive Feest DJ

  • Tot 120 min non- stop optreden
  • Inclusief DJ booth en ruime keuze aan muziek
  • Exclusief apparatuur, reiskosten en btw

Nuttige pagina’s

Op- en afbouw
Tips
DJ-shows