12,5, 25, 40 of 50 jaar getrouwd? Tijd voor een feestje.

Direct offerte
DJ show pakketten prijzen

De DJ huren waarbij de voetjes van de vloer gaan en die van jullie feest een onvergetelijk feest maakt.

Losse DJ huren of met apparatuur? Wij zorgen dat er een lekker achtergrond muziekje klinkt voor de gasten binnenkomen.

Na het feest vragen we of alles naar wens is geweest. Daarnaast sturen wij een link waar u een review kunt achterlaten.

Jullie trouwjubileum vieren met een uitbundig feest

Bij Dj voor Feest boek je eenvoudig en voordelig de DJ voor jullie trouwjubileum. Of je nu 12,5 jaar, 25 jaar, 40 of 50 jaar getrouwd bent, de dj zorgt voor een gezellige sfeer en een volle dansvloer. Dus willen jullie je trouwjubileum uitbundig vieren? Huur dan een DJ via Dj voor Feest.

Vraag direct uw offerte aan

trouwjubileum

DJ Zeeland

Jullie muziekwensen op jullie trouwjubileum

Op het feest van jullie trouwjubileum wil je natuurlijk een aantal nummers voorbij horen komen. Daarom willen wij graag weten wat jullie muziekwensen zijn maar ook hoe de invulling van het feest gaat worden. Door middel van een korte intake gesprek bespreken wij al jullie wensen door.

Fantastisch!

Rated 5 out of 5
01-01-2023

Wat hebben wij een fantastisch trouwfeest gehad. En dit zou niet mogelijk zijn geweest zonder DJ Nik! Ik raad eenieder hem aan!

Kelly de Bruijn

Dj Pascal

Rated 5 out of 5
11-12-2022

Wij hebben een mooi feest van gemaakt met elkaar. Dj Pascal heeft zo gedraaid dat de dans vloer elke keer vol stond!

Jeroen en Arianne
4,8
Rated 4.8 out of 5
4.8 van 5 sterren (op basis van 130 reviews)
Uitstekend79%
Heel goed19%
Gemiddeld2%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Lees alle reviews

Dj voor Feest zorgt voor een zeer geslaagd jubileumfeest

In een kennismakingsgesprek nemen we al je wensen door. Dit kan bij ons op kantoor, bij je thuis of op de feestlocatie waar je het geweldige feest gaat vieren. Dj voor Feest zet alles voor je op papier en neemt dit op met de DJ die je feest gaat draaien.

Kort na het introductiegesprek ontvangen jullie een plan van aanpak en een persoonlijk aanbod. Dit is de leidraad waarmee de feestavond wordt voorbereid!

Aan de hand van het feestplan starten wij de voorbereidingen. De DJ gaat aan de slag met jullie muziekvoorkeuren, wij zorgen dat de praktische zaken worden voorbereid. Twee weken voor het feest nemen wij nogmaals contact met jullie op. Zijn er veranderingen of extra wensen? Dan passen wij die vrijblijvend nog aan!

Eenmaal aanwezig op de locatie starten wij met de opbouw van de door u geboekte show. Uiteraard zullen jullie en jullie gasten hier geen overlast van ondervinden. De DJ is ruim op tijd aanwezig om zijn set klaar te zetten waarna het feest kan beginnen! De DJ staat dan helemaal gereed als de overige gasten binnenkomen. Tevens zorgt de DJ dat er achtergrond muziek klinkt.

Nuttige pagina’s

Op- en afbouw
Tips
DJ-shows