Loading...

Themafeesten

/Themafeesten
Themafeesten 2020-01-09T23:48:38+01:00

ATTENTE DJ HUREN VOOR DE LEUKSTE THEMAFEESTEN 

Attente dj huren voor de leukste themafeesten? Waarbij samenhang en de unieke sfeer je compleet naar een andere wereld brengt? De dj’s zorgen dat de heupen los gaan op de dansbare zomerhits, zingen en springen tijdens de winterse feesten of lekker swingen op de 50’s till 90’s feesten.

Zoek je inspiratie voor 1 van de talloze themafeesten die je wilt organiseren, dan kunnen wij je graag helpen voor een feest om nooit te vergeten.

Offerte aanvragen

DIVERSE TIPS VOOR EEN LEUK THEMA FEEST

Een geschikte thema kiezen voor een feest kan een leuke maar ook een lastige opgave zijn. Daarom geven we je een kleine greep van de vele themafeesten die wij draaien om een bepaald idee te krijgen.

Zo zijn er talloze themafeesten die wij draaien door heel Nederland. Krijg je hierdoor inspiratie? Laat het ons weten. Wij maken graag een scherpe offerte voor een onvergetelijke thema feest.

Winterfeesten

Oktoberfeesten en apresski

APRÈS-SKI EN OKTOBERFEESTEN

Winterfeesten zoals de oktoberfeest en de après-ski waarbij onze dj de beste feest hits draait, komen ieder jaar weer terug.
Maak deze feesten nog completer met onze winterse dj ombouw met LED verlichting.

DISCO, ROCK AND SOUL

60's - 70's

BACK TO THE….

Je herinneringen worden weer even uit de kast gehaald. De jaren 60, 70 en begin 80 waren de topjaren van de disco, soul en rock. De dj die daarin de beste nummers draaide zorgde altijd voor een volle dansvloer. En wij? Wij doen dat gewoon weer even over.

HET FOUTE FEEST

Fout feest

BE PROUD TO BE FOUT

Swingen, springen en meezingen zijn de woorden die uit de mond van Feest dj Nik komen. Deze dj maakt van Het Foute Feest een sfeer waar nog lang over nagepraat wordt.

FILM-DANCING

Themafeesten

GREASE, DIRTY DANCING AND MORE

Dansen op muziek uit de films zoals Grease, Dirty dancing, Fame en wat dacht je van Flash Dance, Mama Mia en Footloose. Dit vullen we natuurlijk aan met nummers zoals bijvoorbeeld When the rain begins to fall, YMCA en Thriller.
Boek deze spectaculaire dans show voor jouw feest!

VERZORGING VAN LICHT & GELUID VOOR HET THEMA FEEST

Naast het verhuren van ervaren attente dj’s, verzorgen wij ook het licht en geluid. Wij hebben daarin een aantal drive-in show samengesteld. Wil je een drive-in show op maat, neem dan gerust contact met ons op.

Voor de winterfeesten verhuren wij de winterse dj ombouw. Deze dennenhouten ombouw met daarin LED verlichting geeft de juiste sfeer voor o.a. de oktoberfeesten of de apres-ski feesten. Deze unieke ombouw is te huur voor € 75,- exclusief btw.

Uitgebreid de Luxe