DJ boeken met zanger voor de Hollandse avond

Dj voor Feest verzorgt de beste themafeesten door heel Nederland. Dus ook een Hollandse avond waarbij de beste Nederlandstalige hits voorbij komen.  Zanger Fred Holland zingt de beste Hollandse hits. De DJ zal zorgen voor een aanvullend programma.

De DJ voelt de sfeer perfect aan en speelt graag daarop in. Met een uitgebreide database aan Nederlandstalig muziek komt ook jouw favoriete nummer voorbij. Heb je jouw favoriete nummer nog niet langs horen komen? Loop even naar de DJ en vraag je nummer aan. Ook bij zanger Fred Holland kun je jouw favoriete meezinger aanvragen.

Om het themafeest in stijl te maken kunnen we onze DJ Booth aanpassen in het Hollands. Dit themafeest kun je toevoegen met jouw verjaardag, jullie bruiloft of een personeelsfeest.

Graag ontvang ik een offerte

Hollandse avond

Beschikbaarheid opvragen

Benieuwd of wij op jullie feestdatum beschikbaar zijn? Controleer direct de mogelijkheden met onze agenda na het invullen van het onderstaande formulier.

  Dj voor Feest zorgt voor een zeer geslaagd feest

  In een kennismakingsgesprek nemen we al uw wensen door. Dit kan bij ons op kantoor, bij uw thuis of op de feestlocatie waar u het geweldige feest gaat vieren. Dj voor Feest zet alles voor u op papier en neemt dit op met de DJ die je feest gaat draaien.

  Kort na het introductiegesprek ontvangt u een plan van aanpak en een persoonlijk aanbod. Dit is de leidraad waarmee de feestavond wordt voorbereid!

  Aan de hand van het feestplan starten wij de voorbereidingen. De DJ gaat aan de slag met uw muziekvoorkeuren, wij zorgen dat de praktische zaken worden voorbereid. Twee weken voor het feest nemen wij nogmaals contact met u op. Zijn er veranderingen of extra wensen? Dan passen wij die vrijblijvend nog aan!

  Eenmaal aanwezig op de locatie starten wij met de opbouw van de door u geboekte show. Uiteraard zullen u en uw gasten hier geen overlast van ondervinden. De DJ is ruim op tijd aanwezig om zijn set klaar te zetten waarna het feest kan beginnen! De DJ staat dan helemaal gereed als de overige gasten binnenkomen. Bovendien zorgt de DJ dat er achtergrond muziek klinkt.

  De meest geboekte luxe DJ shows

  Wij regelen voor de Hollandse avond

  • Ervaren allround DJ

  • Back up DJ

  • Afstemming met de locatie

  • op- en afbouw van de apparatuur

  • Reis- parkeerkosten

  • Licht- en geluid

  • Non- stop draaien

  • Muzikale voorbereiding

  Wil je een Hollandse avond organiseren?  Neem dan gerust contact met ons. We helpen graag mee om voor een zeer geslaagd feest.

  Bekijk ook onze andere themafeesten

  Discoparty
  Oktoberfest
  Foute party