DJ boeken voor een spetterend discoparty

Dj voor Feest verzorgt de beste themafeesten door heel Nederland. Dus ook een spetterend discoparty waarbij de beste disco hits voorbij komen. Stel je eens voor dat iedereen verkleed komt, de discolampen knipperen op de maat van de muziek omdat de DJ de beste disco muziek aan het draaien is.

De DJ voelt de sfeer perfect aan en speelt graag daarop in. Met een uitgebreide database aan discomuziek komt ook jouw favoriete disconummer voorbij. Heb je jouw favoriete nummer nog niet langs horen komen? Loop even naar de DJ en vraag je nummer aan.

Om het themafeest in stijl te maken kunnen we onze DJ Stand aanpassen in het thema Disco. Ook komt ook de DJ geheel in stijl. Dit themafeest kun je toevoegen met jouw verjaardag, jullie bruiloft of een personeelsfeest.

Graag ontvang ik een offerte

disco

Beschikbaarheid opvragen

Benieuwd of wij op jullie feestdatum beschikbaar zijn? Controleer direct de mogelijkheden met onze agenda na het invullen van het onderstaande formulier.

  Dj voor Feest zorgt voor een zeer geslaagd feest

  In een kennismakingsgesprek nemen we al uw wensen door. Dit kan bij ons op kantoor, bij uw thuis of op de feestlocatie waar u het geweldige feest gaat vieren. Dj voor Feest zet alles voor u op papier en neemt dit op met de DJ die je feest gaat draaien.

  Kort na het introductiegesprek ontvangt u een plan van aanpak en een persoonlijk aanbod. Dit is de leidraad waarmee de feestavond wordt voorbereid!

  Aan de hand van het feestplan starten wij de voorbereidingen. De DJ gaat aan de slag met uw muziekvoorkeuren, wij zorgen dat de praktische zaken worden voorbereid. Twee weken voor het feest nemen wij nogmaals contact met u op. Zijn er veranderingen of extra wensen? Dan passen wij die vrijblijvend nog aan!

  Eenmaal aanwezig op de locatie starten wij met de opbouw van de door u geboekte show. Uiteraard zullen u en uw gasten hier geen overlast van ondervinden. De DJ is ruim op tijd aanwezig om zijn set klaar te zetten waarna het feest kan beginnen! De DJ staat dan helemaal gereed als de overige gasten binnenkomen. Bovendien zorgt de DJ dat er achtergrond muziek klinkt.

  De meest geboekte luxe DJ shows

  Wij regelen voor de discoparty

  • Ervaren allround DJ

  • Back up DJ

  • Afstemming met de locatie

  • op- en afbouw van de apparatuur

  • Reis- parkeerkosten

  • Licht- en geluid

  • Non- stop draaien

  • Muzikale voorbereiding

  Wil je een discoparty organiseren?  Neem dan gerust contact met ons. We helpen graag mee om voor een zeer geslaagd discofeest.

  Bekijk ook onze andere themafeesten

  Hollandse avond
  Foute party
  Oktoberfest