Studentenfeest DJ huren?

Direct offerte
DJ show pakketten prijzen
  • Duidelijke afspraken
  • Goede beoordelingen
  • Zeer ruime muziekkeuze
  • Back-up DJ

De DJ boeken voor een uitbundig studentenfeest

Ben je geslaagd, heeft een medestudent een themafeest georganiseerd of wil je gewoon een dik feest geven? Dan hebben wij de DJ voor een onbedwongen studentenfeest vol muziek en entertainment. Of je nu kiest voor een losse DJ omdat je al professionele apparatuur heb staan óf dat je één van onze mooie DJ shows boekt? DJ voor Feest staat bekend om zijn 100% feestgarantie.

Vraag direct uw offerte aan

Fantastisch!

Rated 5 out of 5
01-01-2023

Wat hebben wij een fantastisch trouwfeest gehad. En dit zou niet mogelijk zijn geweest zonder DJ Nik! Ik raad eenieder hem aan!

Kelly de Bruijn

Dj Pascal

Rated 5 out of 5
11-12-2022

Wij hebben een mooi feest van gemaakt met elkaar. Dj Pascal heeft zo gedraaid dat de dans vloer elke keer vol stond!

Jeroen en Arianne
4,8
Rated 4.8 out of 5
4.8 van 5 sterren (op basis van 130 reviews)
Uitstekend79%
Heel goed19%
Gemiddeld2%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Lees alle reviews

Voor ieder wat wils

Quilty pleasures, een onbreekbare factor bij uiteenlopende studentenfeesten. Alles komt voorbij zoals bijvoorbeeld soul, happy hardcore en lekkere meezingers. Denk hierbij aan de Yellow Submarine, Casanova, maar ook feestknallers en de top 40 van nu. Daarnaast zijn verzoeknummers altijd welkom.

Ja! graag ontvang ik een offerte

Studentenfeest

Waarom een DJ boeken via Dj voor Feest

Een DJ boeken doe je niet zomaar. Vooraf wil je graag weten wie er op het feest komt draaien. Daarom stellen wij de DJ graag aan u voor. Alle DJ’s die onder de vlag van Dj voor feest draaien hebben ruim 15 jaar ervaring. Ze weten dan ook precies wat er nodig is voor een zeer geslaagd feest.
De wens van de klant staan bij ons geheel centraal. Vooraf het feest maken wij graag vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek.  Tevens stellen wij de DJ aan u voor.
Niet ieder feest is het zelfde zoals ook elke wens anders is. De prijzen die wij hanteren hangen af van de duur van het feest en hoeveel gasten u verwacht. Ook bij onze DJ shows zijn er talloze extra mogelijkheden die u kan bij huren. Denk bijvoorbeeld aan een rookmachine, bellenblaasmachine, een sterrendoek of decorverlichting. Daarom maken wij graag na aanleiding van uw wensen een offerte op maat.
Wij verzorgen feesten, partijen en evenementen door heel Nederland. Dus geeft u binnenkort een feest in uw regio, dan zijn wij u graag van dienst.

Bekijk hier de prijzen voor jouw feest.

Allround DJ

  • Tot 300 min non- stop optreden
  • Inclusief DJ booth en ruime keuze aan muziek
  • Exclusief apparatuur, reiskosten en btw

Exclusive Feest DJ

  • Tot 120 min non- stop optreden
  • Inclusief DJ booth en ruime keuze aan muziek
  • Exclusief apparatuur, reiskosten en btw