Totale muziek, licht en geluid verzorging in recreatie- en pretparken

 • Ervaren top DJ’s en vervangende DJ’s

 • Uw wensen geheel centraal, 100% dansgarantie en verzoekjes altijd welkom

 • Transparante offerte, scherpe tarieven en geen verborgen kosten achteraf

 • Door heel Nederland: dus ook in uw regio

Direct offerte
 • Duidelijke afspraken
 • Goede beoordelingen
 • Zeer ruime muziekkeuze
 • Back-up DJ

Recreatie- en pretpark evenementen

Dj voor Feest verzorgt feesten, partijen en evenementen op recreatie- en pretparken. De totale verzorging op het gebied van licht, geluid en muziek voor jong en oud.

Vraag direct uw offerte aan
Recreatiepark
Pretpark

Professioneel in licht en geluid

Of het nu gaat om een evenement in een pretpark of een particulier feest op een camping, goed licht en geluid is onmisbaar voor de ultieme belevenis. Daarom werken wij met gerenommeerde merken die zich al hebben bewezen in de branche.

Decor en special effect

Een leuk decor en special effects zoals bijvoorbeeld een sterrendoek en mistmachine geven daarbij een extra dimensie aan de show, evenement of feest. Vraag gerust naar de vele mogelijkheden die wij kunnen bieden.

Contact

  Dj voor Feest zorgt voor een zeer geslaagd feest

  In een kennismakingsgesprek nemen we al uw wensen door. Dit kan bij ons op kantoor, bij uw thuis of op de feestlocatie waar u het geweldige feest gaat vieren. Dj voor Feest zet alles voor u op papier en neemt dit op met de DJ die je feest gaat draaien.

  Kort na het introductiegesprek ontvangt u een plan van aanpak en een persoonlijk aanbod. Dit is de leidraad waarmee de feestavond wordt voorbereid!

  Aan de hand van het feestplan starten wij de voorbereidingen. De DJ gaat aan de slag met uw muziekvoorkeuren, wij zorgen dat de praktische zaken worden voorbereid. Twee weken voor het feest nemen wij nogmaals contact met u op. Zijn er veranderingen of extra wensen? Dan passen wij die vrijblijvend nog aan!

  Eenmaal aanwezig op de locatie starten wij met de opbouw van de door u geboekte show. Uiteraard zullen u en uw gasten hier geen overlast van ondervinden. De DJ is ruim op tijd aanwezig om zijn set klaar te zetten waarna het feest kan beginnen! De DJ staat dan helemaal gereed als de overige gasten binnenkomen. Bovendien zorgt de DJ dat er achtergrond muziek klinkt.