Recreatie- en pretparken events

 • Ervaren top DJ’s en vervangende DJ’s

 • Uw wensen geheel centraal, 100% dansgarantie en verzoekjes altijd welkom

 • Transparante offerte, scherpe tarieven en geen verborgen kosten achteraf

 • Door heel Nederland: dus ook in uw regio

Direct offerte
DJ show pakketten prijzen

Wat vinden onze klanten?

Wendy Martens
Wendy Martens
2022-06-19
aanbevolen
De muziek kan een feestje maken of breken en gisteravond heeft Pascal van mijn 50e verjaardag echt een super mooi feest gemaakt!!! Hij speelde perfect in op de gasten en de verzoeknummertjes werden snel gedraaid. Iedereen heeft er van genoten, het was in één woord geweldig! Dus als je nog twijfelt, gewoon boeken.
Jerry de Graaf
Jerry de Graaf
2019-09-09
aanbevolen
We hebben een super feest gehad. De dansvloer is niet leeg geweest en iedereen had het naar zijn zin. We krijgen alleen maar goede berichten over het feest. Bedankt voor alles !! Jerry & Sabrina
Rebecca van Doesburg
Rebecca van Doesburg
2019-02-07
aanbevolen
Bij een vriendin haar 50 ste verjaardag. Hij maakte er echt een feestje van.
Léon Hendriks - van Druten
Léon Hendriks - van Druten
2017-12-25
aanbevolen
We hebben het genoegen gehad dat Nik (DJ voor Feest) ons feest heeft voorzien van muziek en sfeer. Nik luistert erg goed naar de wensen van zijn "klanten". Hij voelt perfect aan welke kant wij op wilden met ons feest, en hij stelde niet teleur. Nik is een vriendelijke, sympathieke kerel die ons een heel positief gevoel, al vooraf, gaf! Ik kan iedereen Nik adviseren voor een goed feest! Dan haal je de kwaliteit binnen!
Roxanne Windster Watson
Roxanne Windster Watson
2017-10-21
aanbevolen
Wat heb jij een swingend feestje voor ons neergezet. Wauww wauuww wauuww je wist alle culturen op het dansvloer te krijgen.. liedjes zoals follow the leader en suavemente dat swingt heerlijk.. bedankt dat je er was op onze mooiste avond. Het zag er ook super mooi uit met je hele opzet van lichtjes show en alles.. We hebben geen woorden om je te bedanken Nik.. Mr & Mrs Watson�
Jansy Schneider
Jansy Schneider
2017-01-06
aanbevolen
Dj nik heeft van de verjaardag van mijn zoon een echt feestje gemaakt! Al zijn favorieten muziek werd gedraaid en de kids hebben flink gedanst. Nik super bedankt het was een top dag! Voor welk feestje dan ook de muziek kan je aan dj nik wel overlaten!
Melinda van de Wal
Melinda van de Wal
2016-08-24
aanbevolen
Een super dj. Heeft zelfs tijdens het trouwen op het strand de muziek verzorgd! Een echte aanrader
Wesley Vdw
Wesley Vdw
2016-06-17
aanbevolen
Top avondje gedraaid op onze bruiloft zeker naar me zin gehad en meer dan dik tevreden Voor als je een top dj wil met goeie muziek en veel plezier moet je zeker bij dj nik zijn Nogmaals bedankt voor de top avond
Joey Bal
Joey Bal
2016-06-02
aanbevolen
dj nik weet er een feest van te maken

Transparante offerte

Na aanleiding van jouw wensen, gelegenheid en afstand tot locatie maken we graag een transparante offerte op maat.

Invulling van muziek

Daarnaast vult de DJ overige muziek aan met de beste dansbare hits allertijden. Mits gewenst kunnen de gasten verzoekjes aanvragen.

Geheel in thema

Voeg een thema toe aan je feest? Wij passen ons geheel in stijl aan met het thema wat van toepassing is. Zowel soort kleding als grimeren.

Uiteenlopende locaties

Heb je al een geschikte locatie gevonden of wil je graag advies over een locatie? Laat het ons weten en we helpen je graag op weg.

Wat te vieren in een recreatie- of pretpark?

Sprookjes huwelijk, een betoverend jubileumfeest of gewoon een wonderlijk feest vieren in een recreatie- of pretpark? Onze mogelijkheden zijn eindeloos als het gaat om de muzikale belevenis voor jouw feest of event.
Daarnaast heeft DJ voor Feest alles in eigen beheer als het gaat om licht en geluid tot 2000 personen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Graag ontvang ik een offerte

Recreatie- en pretpark events

Recreatie- en pretpark events

Professioneel in licht en geluid

Als het gaat om een evenement in een thema park of een particulier feest op een camping, goed licht en geluid is onmisbaar voor de ultieme belevenis. Daarom werken wij met gerenommeerde bedrijven en merken die zich al hebben bewezen in de branche.

Recreatie- en pretpark uit belichten met mooie effecten tijdens jouw feest?

Met professionele showverlichting kunnen wij al een locatie heel sfeervol maken. Daarnaast bieden wij ook een aantal special effects aan zoals onder andere rook en hazermachines maar ook van bellenblaas tot CO².

recreatie- en pretpark

Van A tot Z geregeld

Wij doen er alles aan om onze service hoog te houden. Tijdens de voorbereidingen van het feest, wil je graag weten welke DJ het feest gaat verzorgen. Daarom zorgen wij voor een persoonlijk contact om al je wensen en indeling van het feest te bespreken.

Daarnaast zullen we contact opnemen met de locatie om overige details te bespreken. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de standplaats waar de DJ komt te staan en of er extra items zijn waar we rekening mee moeten houden. In samenwerking met de locatie wordt dit een onvergetelijke beleving.

Graag zouden we willen weten wat je van het feest vond. Daarom sturen wij een paar dagen later een digitale evaluatieformulier naar je email. Want jullie referentie is onze reclame.

Ja! ik wil graag een offerte ontvangen.

Vraag vrijblijvend naar onze mogelijkheden

  Daarom kies je voor Dj voor Feest

  In een kennismakingsgesprek nemen we al uw wensen door. Dit kan bij ons op kantoor, bij uw thuis of op de feestlocatie waar u het geweldige feest gaat vieren. Dj voor Feest zet alles voor u op papier en neemt dit op met de DJ die je feest gaat draaien.

  Kort na het introductiegesprek ontvangt u een plan van aanpak en een persoonlijk aanbod. Dit is de leidraad waarmee de feestavond wordt voorbereid!

  Aan de hand van het feestplan starten wij de voorbereidingen. De DJ gaat aan de slag met uw muziekvoorkeuren, wij zorgen dat de praktische zaken worden voorbereid. Twee weken voor het feest nemen wij nogmaals contact met u op. Zijn er veranderingen of extra wensen? Dan passen wij die vrijblijvend nog aan!

  Eenmaal aanwezig op de locatie starten wij met de opbouw van de door u geboekte show. Uiteraard zullen u en uw gasten hier geen overlast van ondervinden. De DJ is ruim op tijd aanwezig om zijn set klaar te zetten waarna het feest kan beginnen! De DJ staat dan helemaal gereed als de overige gasten binnenkomen. Bovendien zorgt de DJ dat er achtergrond muziek klinkt.