DJ huren voor recreatie- of pretparken

 • Ervaren top DJ’s en vervangende DJ’s

 • Uw wensen geheel centraal, 100% dansgarantie en verzoekjes altijd welkom

 • Transparante offerte, scherpe tarieven en geen verborgen kosten achteraf

 • Door heel Nederland: dus ook in uw regio

Direct offerte

Transparante offerte

Na aanleiding van jouw wensen, gelegenheid en afstand tot locatie maken we graag een transparante offerte op maat.

Invulling van muziek

Daarnaast vult de DJ overige muziek aan met de beste dansbare hits allertijden. Mits gewenst kunnen de gasten verzoekjes aanvragen.

Geheel in thema

Voeg een thema toe aan je feest? Wij passen ons geheel in stijl aan met het thema wat van toepassing is. Zowel soort kleding als grimeren.

Uiteenlopende locaties

Heb je al een geschikte locatie gevonden of wil je graag advies over een locatie? Laat het ons weten en we helpen je graag op weg.

Een wonderlijk feest voor een onvergetelijk belevenis

Sprookjes huwelijk of een betoverend jubileumfeest vieren in een recreatie- of pretpark? Of wil je als organisator een ervaren allround DJ inhuren? De DJ heeft de juiste mixfactor als het gaat om interactie, muziek en entertainment.

Graag ontvang ik een offerte
Pretpark

Professioneel in licht en geluid

Als het gaat om een evenement in een thema park of een particulier feest op een camping, goed licht en geluid is onmisbaar voor de ultieme belevenis. Daarom werken wij met gerenommeerde bedrijven en merken die zich al hebben bewezen in de branche.

Decor en special effects

Heel veel parken zijn al voorzien van mooie “unieke” effecten. Denk bijvoorbeeld aan lasers, mist en uitbelichting. Maar er zijn natuurlijk ook plekken waar niks aanwezig is. Dan kunnen wij uitkomst bieden. 

Van A tot Z geregeld

Wij doen er alles aan om onze service hoog te houden. Tijdens de voorbereidingen van het feest, wil je graag weten welke DJ het feest gaat verzorgen. Daarom zorgen wij voor een persoonlijk contact om al je wensen en indeling van het feest te bespreken.

Daarnaast zullen we contact opnemen met de locatie om overige details te bespreken. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de standplaats waar de DJ komt te staan en of er extra items zijn waar we rekening mee moeten houden. In samenwerking met de locatie wordt dit een onvergetelijke beleving.

Graag zouden we willen weten wat je van het feest vond. Daarom sturen wij een paar dagen later een digitale evaluatieformulier naar je email. Want jullie referentie is onze reclame.

Ja! ik wil graag een offerte ontvangen.

Vraag vrijblijvend naar onze mogelijkheden

  Daarom kies je voor Dj voor Feest

  In een kennismakingsgesprek nemen we al uw wensen door. Dit kan bij ons op kantoor, bij uw thuis of op de feestlocatie waar u het geweldige feest gaat vieren. Dj voor Feest zet alles voor u op papier en neemt dit op met de DJ die je feest gaat draaien.

  Kort na het introductiegesprek ontvangt u een plan van aanpak en een persoonlijk aanbod. Dit is de leidraad waarmee de feestavond wordt voorbereid!

  Aan de hand van het feestplan starten wij de voorbereidingen. De DJ gaat aan de slag met uw muziekvoorkeuren, wij zorgen dat de praktische zaken worden voorbereid. Twee weken voor het feest nemen wij nogmaals contact met u op. Zijn er veranderingen of extra wensen? Dan passen wij die vrijblijvend nog aan!

  Eenmaal aanwezig op de locatie starten wij met de opbouw van de door u geboekte show. Uiteraard zullen u en uw gasten hier geen overlast van ondervinden. De DJ is ruim op tijd aanwezig om zijn set klaar te zetten waarna het feest kan beginnen! De DJ staat dan helemaal gereed als de overige gasten binnenkomen. Bovendien zorgt de DJ dat er achtergrond muziek klinkt.