Jullie plechtigheid op een unieke locatie houden?

Direct offerte

Strandlocaties

Frisse zeelucht, warme zand en een geweldig uitzicht op zee? Wij verzorgen ook daar geluid.

Kasteel(tuinen)

Authentieke sfeer of een kleurrijke fauna, met behulp van sfeerverlichting wordt alles nog mooier.

Boten en schepen

Aangelegd of varend op een boot of schip, wij zorgen dat we onze apparatuur klaar hebben staan.

De plechtigheid houden op een unieke locatie in Nederland?

Binnenkort gaan jullie trouwen. Bijna alles is geregeld en nu willen jullie de plechtigheid gaan houden op een unieke locatie.  Bijvoorbeeld op het strand, kasteel- of bloementuin. Nu komt het regelmatig voor dat er geen geluid aanwezig is. Dan is het lastig voor de Ambtenaar om goed verstaanbaar te zijn. Iedereen wil graag horen wat er gezegd wordt door de Ambtenaar. Daarom biedt Dj voor Feest de mogelijkheid om te zorgen dat alles goed verstaanbaar wordt.

Vraag direct uw offerte aan
Ceremonie

Wij houden onze plechtigheid op een locatie waar geen elektriciteit aanwezig is

Als je de plechtigheid op een locatie wilt houden waar geen elektriciteit aanwezig is kunnen wij zorgen dat er apparatuur komt te staan.  Als er voor af is aangegeven dat er geen elektriciteit aanwezig is dan kunnen wij deze tegen meerprijs verzorgen door middel van een noodstroom aggregaat.

Top geluid op de plechtigheid

We zorgen dat er goed geluid komt te staan. Ook als er veel wind staat zal iedereen de ambtenaar goed verstaan zonder het geruis van de wind door de microfoon. We zorgen dat alles netjes klaar staat en we blijven er dan ook bij om het geluid te regelen. Bovendien kunnen we de uitgekozen muziek voor jullie aflaten spelen.

Bruiloftsfeest

Rated 5 out of 5
19 september 2022

Nik we willen je nogmaals bedanken namens iedereen voor het top feest. We hopen je snel weer te mogen boeken voor het volgende feest! Een echte aanrader !!!

Delilah

Goed!

Rated 4 out of 5
19 september 2022

Leuke Dj voor een verjaardagsfeestje, alles is top geregeld en ruim van te voren geboekt.

Daniëlle
4.8
Rated 4.8 out of 5
4.8 van 5 sterren (op basis van 119 reviews)
Uitstekend78%
Heel goed19%
Gemiddeld3%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Bruiloften
Verjaardagsfeesten
Bedrijfsfeesten
Themafeesten
Schrijf een beoordeling

Dj voor Feest zorgt voor een zeer geslaagd trouwfeest

In een kennismakingsgesprek nemen we al je wensen door. Dit kan bij ons op kantoor, bij je thuis of op de feestlocatie waar je het geweldige feest gaat vieren. Dj voor Feest zet alles voor je op papier en neemt dit op met de DJ die je feest gaat draaien.

Kort na het introductiegesprek ontvangen jullie een plan van aanpak en een persoonlijk aanbod. Dit is de leidraad waarmee de feestavond wordt voorbereid!

Aan de hand van het feestplan starten wij de voorbereidingen. De DJ gaat aan de slag met jullie muziekvoorkeuren, wij zorgen dat de praktische zaken worden voorbereid. Twee weken voor het feest nemen wij nogmaals contact met jullie op. Zijn er veranderingen of extra wensen? Dan passen wij die vrijblijvend nog aan!

Eenmaal aanwezig op de locatie starten wij met de opbouw van de door u geboekte show. Uiteraard zullen jullie en jullie gasten hier geen overlast van ondervinden. De DJ is ruim op tijd aanwezig om zijn set klaar te zetten waarna het feest kan beginnen! De DJ staat dan helemaal gereed als de overige gasten binnenkomen. Tevens zorgt de DJ dat er achtergrond muziek klinkt.

Bekijk hier de prijzen voor jouw feest.

Allround DJ

  • Tot 300 min non- stop optreden
  • Inclusief DJ booth en ruime keuze aan muziek
  • Exclusief apparatuur, reiskosten en btw

Exclusive Feest DJ

  • Tot 120 min non- stop optreden
  • Inclusief DJ booth en ruime keuze aan muziek
  • Exclusief apparatuur, reiskosten en btw

Nuttige pagina’s

Op- en afbouw
Tips
DJ-shows