Een spetterend personeelsfeest organiseren

Top DJ’s voor een zeer geslaagd feest

Na een jaar lang hard werken is het tijd voor een groots personeelsfeest. Een feest waarbij de sfeer ontspannen is en de dansvloer vol moet zijn. Dan biedt een DJ via Dj voor Feest de uitkomst.

Graag ontvang ik een offerte

Personeelsfeest

Beschikbaarheid opvragen

Benieuwd of wij op jullie feestdatum beschikbaar zijn? Controleer direct de mogelijkheden met onze agenda na het invullen van het onderstaande formulier.

  Swingen, springen en meezingen op het personeelsfeest

  Als je een DJ gaat boeken bij Dj voor Feest dan weet je zeker dat je een spetterend personeelsfeest krijgt. De DJ voelt de sfeer perfect aan en speelt daar graag op in. Daarbij heeft de DJ, interactie met het publiek om het sfeergehalte naar de top te brengen. Stel je eens voor dat je lekker swingt op de beste dansbare hits, springt op de mooiste feest hits en meezingt met de allerleukste Engels en Nederlandstalige meezingers.

  De meest geboekte luxe DJ shows

  Dj voor Feest zorgt voor een zeer geslaagd feest

  In een kennismakingsgesprek nemen we al uw wensen door. Dit kan bij ons op kantoor, bij uw thuis of op de feestlocatie waar u het geweldige feest gaat vieren. Dj voor Feest zet alles voor u op papier en neemt dit op met de DJ die je feest gaat draaien.

  Kort na het introductiegesprek ontvangt u een plan van aanpak en een persoonlijk aanbod. Dit is de leidraad waarmee de feestavond wordt voorbereid!

  Aan de hand van het feestplan starten wij de voorbereidingen. De DJ gaat aan de slag met uw muziekvoorkeuren, wij zorgen dat de praktische zaken worden voorbereid. Twee weken voor het feest nemen wij nogmaals contact met u op. Zijn er veranderingen of extra wensen? Dan passen wij die vrijblijvend nog aan!

  Eenmaal aanwezig op de locatie starten wij met de opbouw van de door u geboekte show. Uiteraard zullen u en uw gasten hier geen overlast van ondervinden. De DJ is ruim op tijd aanwezig om zijn set klaar te zetten waarna het feest kan beginnen! De DJ staat dan helemaal gereed als de overige gasten binnenkomen. Bovendien zorgt de DJ dat er achtergrond muziek klinkt.

  Ja! ik wil graag meer weten over de mogelijkheden

  Benieuwd wat we voor je feest kunnen betekenen? Laat het ons weten, wij zijn je graag van dienst.

  Wil graag meer weten
  Graag ontvang ik een offerte

  Bedrijven bezochten ook

  Kerstborrel
  Bedrijfsjubileum
  Thema