DJ voor Feest inhuren voor een zeer geslaagd personeelsfeest.

  • Totale zorg entertainment
  • Je wensen geheel centraal, 100% dansgarantie
  • Transparante offerte, scherpe tarieven en geen verborgen kosten achteraf

  • Door heel Nederland: dus ook in uw regio

Direct offerte
DJ show pakketten prijzen

Geheel op maat, een spetterend personeelsfeest

DJ voor Feest verzorgt uw personeelsfeest geheel op maat en naar wens.  Top geluid, spectaculaire lichtshows maar ook op muziekgebied zijn wij van alle markten thuis. Denk hierbij naast een ervaren DJ, ook aan zangers, zangeressen of een coverband. Maar wilt u echt gaan uitpakken, dan is een combinatie ook mogelijk. Daarbij verzorgen wij ook de facilitaire benodigdheden zoals een podium, truss-systemen en externe stroomvoorzieningen. Wil je graag meer informatie over onze talloze mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

Maak vrijblijvend een afspraak

Personeelsfeest

Personeelsfeest

Uw wensen staan bij ons geheel centraal

Door middel van een intake gesprek bespreken wij graag wat uw ideeën en wensen zijn. Denk hierbij aan de indeling van het feest, de muzieksmaak, wat voor entertainment u op het feest wilt enz…
Wij denken met u mee en geven daarbij eerlijk en goed advies dat valt binnen uw budget. Na aanleiding van uw wensen gaan wij aan de slag en krijgt u van ons een transparante totaal offerte. Dus geen verborgen kosten achteraf.
Na een definitief akkoord krijgt u van ons een bevestiging. Richting het feest zullen wij contact met u houden zodat alles soepel verloopt.

Bel ons

Een onvergetelijk feest voor iedereen

Dj voor Feest biedt het totale plaatje voor een spetterend feest. Wij zorgen ervoor dat alles tot in detail geregeld is. Denk hierbij aan een podium, stroomvoorzieningen, licht en geluid maar ook op muzikale gebied zijn wij ijzer sterk.  Coverband, DJ’s, artiesten en acts alles is bespreekbaar.

Nieuwsgierig geworden? Maak dan snel een afspraak voor een onvergetelijk personeelsfeest.

Band