DJ huren voor jouw feest of evenement?

  • Ervaren top DJ’s en vervangende DJ’s

  • Uw wensen geheel centraal, 100% dansgarantie en verzoekjes altijd welkom

  • Transparante offerte, scherpe tarieven en geen verborgen kosten achteraf

  • Door heel Nederland: dus ook in uw regio

Direct offerte
DJ show pakketten prijzen

Losse DJ huren voor jouw feest of evenement?

Jullie wensen centraal, persoonlijk contact en en een volle dansvloer. De Dj’s via DJ voor Feest hebben jaren ervaring in het draaien van uiteenlopende feesten, partijen en evenementen. Ze draaien je muziekwensen en voelen perfect aan wat het publiek wilt. Vooraf het feest luisteren wij naar je wensen en zoeken daarbij een passende DJ die jouw feest kan draaien. De DJ neemt vervolgens persoonlijk contact op om alle details van het feest of evenement te bespreken.

Vraag direct uw offerte aan

Allround DJ

Een allround DJ draait verschillende muziekstijlen op allerlei soorten feesten en partijen. De allround DJ wordt veel geboekt voor verjaardag, thema en bedrijfsfeesten. De allround DJ kan je huren voor sfeer maar ook voor uitbundige feesten.

Feest DJ

Een feest DJ wordt meestal geboekt voor horeca, school en studentenfeesten. De feest DJ laat je swingen, springen en meezingen. Daarbij heeft de DJ ook skills om te beatmixen of nummers te mash-uppen. Daarbij zijn verzoekjes altijd welkom.

Bruiloft DJ

Een bruiloft DJ doet net dat beetje meer dan een allround of een feest DJ. De bruiloft DJ heeft meestal vooraf persoonlijk contact gehad met het bruidspaar. Ook de bruiloft DJ voelt de sfeer goed aan en speelt daar perfect op in voor een onvergetelijk huwelijksfeest.

Wanneer boek je een losse DJ?

Is er op locatie al professioneel apparatuur aanwezig waarbij de DJ zijn draaitafel op aan kan sluiten, dan huur je voordelig bij DJ voor Feest een losse DJ. Vooraf zal er met diegene, die de apparatuur regelt, contact worden gelegd om te bespreken wat er nodig is. Dit doen wij om achteraf telerstellingen te voorkomen.

Direct je prijs aanvragen
Losse DJ huren