Loading...

Live entertainment

/Live entertainment
Live entertainment 2019-05-09T09:20:25+02:00

LIVE ENTERTAINMENT INHUREN IN COMBINATIE MET DJ

Wil je naast een dj ook nog live entertainment op je feest? Denk hierbij aan een saxofonist, violist, zanger(es) of coverband. Bij ons boek je makkelijk online ook de artiest of coverband voor je feestgelegenheid.

Live entertainment op bijvoorbeeld jullie bruiloft, gala of bedrijfsfeest geeft net dat beetje extra sfeer voor een onvergetelijke feest avond. Daarnaast draait de dj de lekkerste dansbare hits tijdens de act of in de pauzes van bijvoorbeeld de coverband.

Offerte aanvragen

INSTRUMENTALE ARTIESTEN

SAXOFONIST

Je wilt naast een ervaren allround dj inhuren ook een saxofonist  op je feest. Dit geeft je feest extra sfeer en geeft de mens meer de behoefte om lekker te dansen. De artiest speelt de deuntjes mee op zijn sax op de lekkerste floorfillers van de dj. Daarnaast is er interactie met het publiek voor een 100% dansgarantie.

VIOLISTE

Ga je voor een wat rustiger sfeer in het begin van het feest om daarna met de voetjes van de vloer te gaan? De violiste speelt mee (net als de saxofonist) de lekkerste floorfillers van de dj.

ZANGERS EN ZANGERESSEN

Je wilt je gasten extra entertainment geven door middel van een goede zanger of zangeres. Je kan zelf een artiest boeken bij een gerenommeerde artiestenbureau maar zelf hebben wij ook ervaren zangers en zangeressen.

Wil je graag een Nederlandstalige artiest, een Engelstalige zangeres of een Allround zanger? Dj voor Feest bespreekt graag je wensen voor een zeer geslaagd feest.

Live entertainment met een zangeres
Live entertainment met een duo
Live entertainment met een zanger

LIVE ENTERTAINMENT MET EEN COVERBAND

Live entertainment inhuren zoals een coverband met dj? Deze spectaculaire combinatie mag dan zeker niet ontbreken. Dj voor Feest heeft 2 verschillende coverbands waar wij mee samenwerken. Deze coverbands zijn allebei van verschillende kaliber.

Rhytem and Blues, Danceclassics en Soul maar ook feestmuziek zoals de Nederlandstalige meezingers. Beide bands zetten een totale repertoire neer met daarin 100% dansgarantie.

  • Live entertainment