Reviews van verjaardagsfeesten

Uw referentie is onze reclame

Verjaardag dochter

Rated 5 out of 5

2 september 2020

Voor mijn dochter dr 12de verjaardag afgelopen december een party gegeven met 12 vrienden van haar. Was super! Vooraf kwam hij langs om van haar te horen welke muziek ze op dr feest wilde. Het was een geslaagd feestje! Springen, dansen en gek gedaan. Gewoon omdat dat kon. Nik maakt voor iedere gelegenheid een goede sfeer, voelt dit aan en sluit aan met de muziek! Zeker een aanrader! Dit was klein maar had hem hiervoor al op locaties/ feesten horen draaien.
Voor herhaling vatbaar? Jazeker!

Heidi Schuller

Verjaardag 50

Rated 5 out of 5

2 september 2020

Bedankt voor de gezellige sfeer op mijn verjaardag. Ik mijn vrouw en de gasten hebben enorm genoten. Alle muziekwensen die we opgaven zijn gedraaid door de dj. Over de dj gesproken, hij was zeer attent en flexibel in de omgang. Verzoekjes waren daarom ook geen probleem. Of ik jullie kan aanraden? JA
gr Ben

Ben

Verjaardag (40)

Rated 5 out of 5

30 augustus 2020

Dj Jos is een echter topper. Hij wist precies wat wij wilde horen.
Jammer dat dansen niet mocht ivm corona maar we hebben niet minder genoten daardoor.

Monique

Verjaardag (50)

Rated 5 out of 5

30 augustus 2020

Bedankt voor dit geweldige feest. Iedereen heeft genoten van de muziek. Helaas mochten we niet dansen maar jullie heb toch de sfeer gekregen die ik voor ogen had.
We raden jullie zeker aan en daarom 5 sterren!

Geert-Jan

Verjaardag! Dochter 12 jaar! Groep 8!

Rated 5 out of 5

28 juni 2020

Na een hele zware tijd voor groep 8 besloot ik voor mijn dochter een surprise party te organiseren. Ik had nog maar weinig tijd en ging het internet op! Daar kwam ik DJ Nik tegen! Hij heeft vanaf moment 1 tot het einde van het feest overal aan meegedacht en ik kon er dus zelf ook van genieten. De hele klas heeft waanzinnig genoten en ook de ouders die kwamen halen pikte nog een uurtje feest mee! Bedankt Nik dit gaat de boeken in en word NOOIT meer vergeten??? voor herhaling vatbaar.

Prescilla