Reviews

  • Ervaren top DJ’s en vervangende DJ’s
  • Uw wensen geheel centraal, 100% dansgarantie en verzoekjes altijd welkom
  • Transparante offerte, scherpe tarieven en geen verborgen kosten achteraf
  • Door heel Nederland: dus ook in uw regio
Direct offerte
  • Duidelijke afspraken
  • Goede beoordelingen
  • Zeer ruime muziekkeuze
  • Back-up DJ

Bedrijfsfeest reviews

Jullie referentie is de beste reclame

Bedrijfsfeest Randstand Nederland 5-3-2020

Rated 5 out of 5

25 mei 2020

Beetje laat met refereren, maar wij willen jullie alsnog heel erg bedanken voor de muzikale verzorging op ons bedrijfsfeest.
Wij hebben het erg naar ons zin gehad.

Randstadgroep Nederland

Bedrijfsfeest Jumbo 01-12-2019

Rated 5 out of 5

23 mei 2020

Wij hadden de dj geboekt via de locatie. Dan is het altijd afwachten wat voor dj je krijgt. Nu had de eigenaar van Oma Toos een dj geboekt via Dj voor Feest.
De dj heeft er een fantastische feest neergezet. Omdat wij vele culturen in dienst hebben heeft hij voor ieder wat wils gedraaid. Echt geweldig. 5 sterren van ons!

Jumbo Scheveningen

Bedrijfsfeest Amsterdam 26-01-2019

Rated 5 out of 5

23 mei 2020

Was zeer geslaagd, de DJ kreeg de voetjes van de vloer met de disco-knallers en paste de muziekstijl mooi aan wanneer hij merkte dat het publiek op bepaalde nummers goed reageerde. Zeer flexibel met het maken van de afspraken en erg vriendelijk!

Randstad Groep Nederland

Kerstborrel NS Den Haag 14-12-2017

Rated 5 out of 5

23 mei 2020

Echt een super avond gehad en daar heeft Nik voor gezorgd. Een super DJ die aan alle wensen voldoet. Nik voelt de sfeer perfect aan en niets is hem teveel gevraagd. Daarbij is Nik een hele gezellige en relaxte man. Dit is zeker niet ons laatste feestje met DJ Nik geweest. EEN ECHTE AANRADER

Henneke van Brosten

Kerstborrel op 31-12-2015

Rated 5 out of 5

23 mei 2020

Geweldig feest. Super dank je wel!

Sjan