Een sfeervolle kerstdiner met een geweldig feest

De DJ zorgt voor de achtergrond muziek tijdens het diner en de beste dans hits tijdens het feest

De kerst komt er weer aan en nu wil je gezellig met al je collega’s een kerstborrel vieren. Je heb al een geschikte locatie gevonden alleen de muziek ontbreekt nog. Dus ben je druk op zoek naar een ervaren DJ die tijdens het kerstdiner achtergrond muziek draait en die daarna de voetjes van de vloer krijgt. Dan boek je een ervaren DJ via Dj voor Feest.

Graag ontvang ik een offerte

Kerstborrel

Beschikbaarheid opvragen

Benieuwd of wij op jullie feestdatum beschikbaar zijn? Controleer direct de mogelijkheden met onze agenda na het invullen van het onderstaande formulier.

  Sfeervolle verlichting en top geluid op de kerstborrel

  Een DJ show is een belangrijke factor op de kerstborrel zoals mooie sfeer verlichting, top geluid en een ervaren DJ. De DJ-show van Dj voor Feest hebben een mooie uitstraling. Elke drive-in show is uit te breiden met talloze extra opties. Denk hierbij aan een mistmachine, sterrendoek achter de show en extra lichteffecten voor tijdens het feest. Vraag naar de mogelijkheden voor een zeer geslaagd kerstborrel.

  De meest geboekte luxe DJ shows

  Dj voor Feest zorgt voor een zeer geslaagd kerstborrel

  In een kennismakingsgesprek nemen we al uw wensen door. Dit kan bij ons op kantoor, bij uw thuis of op de feestlocatie waar u het geweldige feest gaat vieren. Dj voor Feest zet alles voor u op papier en neemt dit op met de DJ die je feest gaat draaien.

  Kort na het introductiegesprek ontvangt u een plan van aanpak en een persoonlijk aanbod. Dit is de leidraad waarmee de feestavond wordt voorbereid!

  Aan de hand van het feestplan starten wij de voorbereidingen. De DJ gaat aan de slag met uw muziekvoorkeuren, wij zorgen dat de praktische zaken worden voorbereid. Twee weken voor het feest nemen wij nogmaals contact met u op. Zijn er veranderingen of extra wensen? Dan passen wij die vrijblijvend nog aan!

  Eenmaal aanwezig op de locatie starten wij met de opbouw van de door u geboekte show. Uiteraard zullen u en uw gasten hier geen overlast van ondervinden. De DJ is ruim op tijd aanwezig om zijn set klaar te zetten waarna het feest kan beginnen! De DJ staat dan helemaal gereed als de overige gasten binnenkomen. Bovendien zorgt de DJ dat er achtergrond muziek klinkt.

  Ja! ik wil graag meer weten over de mogelijkheden

  Benieuwd wat we voor je feest kunnen betekenen? Laat het ons weten, wij zijn je graag van dienst.

  Wil graag meer weten
  Graag ontvang ik een offerte

  Bedrijven bezochten ook

  Personeelsfeest
  Bedrijfsjubileum
  Thema