Loading...

Huwelijksfeesten

/Huwelijksfeesten
Huwelijksfeesten 2019-12-09T17:43:26+01:00

DE BRUILOFT DJ HUREN VOOR JULLIE HUWELIJKSFEEST

Dj inhuren voor een onvergetelijke bruiloft

Jullie zijn op zoek naar een passende bruiloft dj die het feest muzikaal kan verzorgen voor jullie huwelijksfeest. Een dj die jullie muziekwensen vervult maar ook denkt aan jullie gasten.
Boek dan de bruiloft dj via Dj voor Feest.

Vraag nu een offerte aan

JULLIE WENSEN STAAN GEHEEL CENTRAAL

Voordat je bij ons een dj boekt, bespreken we graag wat jullie wensen zijn. Hierdoor krijgen jullie een indruk van het feest en bespreken wij de details zoals o.a. eventuele openingsdans en de muzieksmaak.
Of je nu kiest voor een swingend feest of een sfeervolle avond, jullie wensen staan bij ons geheel centraal.

KIES DE SHOW DAT PAST BIJ JULLIE HUWELIJKSFEEST

Is er op de locatie geen professionele apparatuur aanwezig? Geen zorgen, wij hebben al een aantal drive-in shows speciaal voor jullie samengesteld.
Bij iedere show is de bruiloft dj standaard inbegrepen voor een duur van 4 uur. Duurt het feest langer? Wij maken graag een offerte op maat na aanleiding van jullie wensen.

Drive-in shows
meer info

DE BRUILOFT DJ

Na aanleiding van jullie muziekwensen zoeken wij de bruiloft dj dat het beste past bij jullie feest. Kiezen jullie voor een sfeervolle bruiloft met gezellige muziek of een swingende feestavond, onze dj’s voelen de sfeer perfect aan en spelen daar graag op in. Daarnaast is er de mogelijkheid om verzoeknummers tijdens het feest aan te vragen.

Wat als er een dj ziek is?

Geen zorgen! Wij beschikken over een aantal dj’s in ons team zodat er altijd dat een back up dj paraat staat. Dus stel dat er een dj door onverwachte omstandigheden niet kan komen, dan zorgen wij voor een vervanger dat past bij jullie feest. Wij houden jullie hiervan op de hoogte. The show must go on.

CEREMONIE

Ceremonie

Geluid huren voor de ceremonie

Wordt de ceremonie op bijvoorbeeld het strand, een landgoed of elders gehouden waar geen geluid aanwezig is. U kunt bij ons geluid huren zodat iedereen de Amtenaar van de Burgelijke stand kan verstaan. Zo hoeft de Amtenaar niet te schreeuwen en is het voor de gasten hoorbaar wat er vertelt wordt.

Huwelijksfeest
Bruiloft dj
Trouw dj

VOLG ONS OOK VIA SOCIAL MEDIA