110% FOUT! Quilty pleasures and more

Direct offerte
  • Duidelijke afspraken
  • Goede beoordelingen
  • Zeer ruime muziekkeuze
  • Back-up DJ

Een geweldig Fout feest organiseren?

Dj voor Feest verzorgt de beste themafeesten door heel Nederland. Dus ook een geweldige fout feest waarbij de beste guilty pleasures voorbij komen. Stel je eens voor dat iedereen verkleed komt, de sfeerverlichting en de lichteffecten staan aan op de maat van de muziek omdat de DJ de beste foute muziek aan het draaien is.

De DJ voelt de sfeer perfect aan en speelt graag daarop in. Met een uitgebreide database aan foute muziek komt ook jouw favoriete foute nummer voorbij. Heb je jouw favoriete nummer nog niet langs horen komen? Loop even naar de DJ en vraag je nummer aan.

Om het themafeest in stijl te maken kunnen we onze DJ Booth aanpassen in het thema fout. Ook komt ook de DJ geheel in stijl. Dit themafeest kun je toevoegen met jouw verjaardag, jullie bruiloft of een personeelsfeest.

Vraag direct uw offerte aan
fout feest

Bruiloftsfeest

Rated 5 out of 5
19 september 2022

Nik we willen je nogmaals bedanken namens iedereen voor het top feest. We hopen je snel weer te mogen boeken voor het volgende feest! Een echte aanrader !!!

Delilah

Goed!

Rated 4 out of 5
19 september 2022

Leuke Dj voor een verjaardagsfeestje, alles is top geregeld en ruim van te voren geboekt.

Daniëlle
4.8
Rated 4.8 out of 5
4.8 van 5 sterren (op basis van 119 reviews)
Uitstekend78%
Heel goed19%
Gemiddeld3%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Bruiloften
Verjaardagsfeesten
Bedrijfsfeesten
Themafeesten
Schrijf een beoordeling

Waarom een DJ boeken via Dj voor Feest

Een DJ boeken doe je niet zomaar. Vooraf wil je graag weten wie er op het feest komt draaien. Daarom stellen wij de DJ graag aan u voor. Alle DJ’s die onder de vlag van Dj voor feest draaien hebben ruim 15 jaar ervaring. Ze weten dan ook precies wat er nodig is voor een zeer geslaagd feest.
De wens van de klant staan bij ons geheel centraal. Vooraf het feest maken wij graag vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek.  Tevens stellen wij de DJ aan u voor.
Niet ieder feest is het zelfde zoals ook elke wens anders is. De prijzen die wij hanteren hangen af van de duur van het feest en hoeveel gasten u verwacht. Ook bij onze DJ shows zijn er talloze extra mogelijkheden die u kan bij huren. Denk bijvoorbeeld aan een rookmachine, bellenblaasmachine, een sterrendoek of decorverlichting. Daarom maken wij graag na aanleiding van uw wensen een offerte op maat.
Wij verzorgen feesten, partijen en evenementen door heel Nederland. Dus geeft u binnenkort een feest in uw regio, dan zijn wij u graag van dienst.

Bekijk hier de prijzen voor jouw feest.

Allround DJ

  • Tot 300 min non- stop optreden
  • Inclusief DJ booth en ruime keuze aan muziek
  • Exclusief apparatuur, reiskosten en btw

Exclusive Feest DJ

  • Tot 120 min non- stop optreden
  • Inclusief DJ booth en ruime keuze aan muziek
  • Exclusief apparatuur, reiskosten en btw