Overige feesten en partijen

Ook voor de overige feesten en partijen hebben we de DJ die zorgt voor een volle dansvloer en een geweldige sfeer. Met meer dan 150 feesten per jaar zorgen we ook voor jouw feest datgene wat je graag van ons verwacht. Swingen, springen en meezingen. Maar ook voor een sfeervol feest zijn we te boeken. In de voorbereiding van het feest vragen we wat je wensen zijn zoals je muziekwensen, wat u verwacht op het feest en eventueel de indeling. Naar aanleiding van jouw wensen maken we een passende offerte.

Graag ontvang ik een offerte

Een swingend

verjaardagsfeest vieren

Een spetterend

themafeest organiseren

Muziek voor 

een knallend studentenfeest

Beschikbaarheid opvragen

Benieuwd of wij op jullie feestdatum beschikbaar zijn? Controleer direct de mogelijkheden met onze agenda na het invullen van het onderstaande formulier.

  De feesten en partijen worden gedraaid door top DJ’s

  Naar aanleiding van je wensen zoeken wij voor u de perfecte match. Denk hierbij aan de muziek, ervaren DJ en de techniek. Daarbij zullen we een afspraak maken voor een persoonlijk kennismakingsgesprek om dit alles te bespreken.

  De DJ die het feest gaat draaien zorgt dat alles netjes geregeld wordt. Van de muzikale voorbereiding tot einde van het feest. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie. Neem gerust contact met ons op.

  Feesten en partijen

  Feesten en partijen

  De meest geboekte luxe DJ shows

  Feesten en partijen compleet verzorgt

  wij regelen voor u…

  • Ervaren allround DJ

  • Back up DJ

  • Afstemming met de locatie

  • op- en afbouw van de apparatuur

  • Reis- parkeerkosten

  • Licht- en geluid

  • Non- stop draaien

  • Muzikale voorbereiding

  Dj voor Feest regelt en verzorgt feesten en partijen tot in de puntjes. Creativiteit, flexibiliteit met de beste service is bij ons de normaalste zaak van de wereld. Of je nu op zoek bent naar een losse DJ of met apparatuur? Bij ons zijn mogelijkheden eindeloos voor een zeer geslaagd feest.

  Ja! ik wil graag meer weten over de mogelijkheden

  Benieuwd wat we voor je feest kunnen betekenen? Laat het ons weten, wij zijn je graag van dienst.

  Wil graag meer weten
  Graag ontvang ik een offerte