Loading...

Feest locaties

/Feest locaties
Feest locaties 2019-09-24T18:32:28+02:00

DE MOOISTE FEEST LOCATIES VAN NEDERLAND

Zoek je èèn van de vele mooie feest locaties van Nederland voor bijvoorbeeld jullie bruiloft, jouw verjaardag of bedrijfsfeest? Dj voor Feest komt jaarlijks op de mooiste plekken van Nederland en die delen wij graag met U.

Feest locaties

Unieke locaties voor de mooiste feesten en partijen

Oma Toos
Oma ToosScheveningen (Den Haag)
Oma Toos is een oer-Hollands concept waar u kunt genieten van grootmoeders gerechten zoals pannenkoeken, poffertjes en Oud Hollandse gerechten.
Wij zijn gevestigd aan de tweede binnenhaven van Scheveningen met een schitterend uitzicht op de Jachthaven. Voorzien van een heerlijk zonneterras. Voor de kinderen is er een leuke kinderhoek waar zij zich goed kunnen vermaken.
Naast een heerlijke plek om een hapje te eten of te borrelen beschikt het restaurant ook over een apart te huren etage inclusief terras voor (kinder)feesten en partijen.
Landgoed Te Werve
Landgoed Te WerveRijswijk
Landgoed Te Werve ligt in een beschermd natuurpark van 26 hectare in Rijswijk. Via de oprijlaan van het landgoed bereikt u het monumentale landhuis en vanaf het terras heeft u uitzicht op de duiventoren. De locatie is in 2012 geheel gerenoveerd en is geschikt voor bruiloften, vergaderingen, diners en recepties.
Beachclub BAIT
Beachclub BAITWassenaar
Heb je iets te vieren of moet je iets organiseren voor je bedrijf of team? Kies dan voor onze sfeervolle locatie aan het Wassenaarse strand en geniet volop van zon en zee. We doen er alles aan om er voor jou en je familie, vrienden of collega’s een belevenis van te maken.

Met lekker eten en een sfeervolle plek op een prachtig strand. En altijd met een arrangement op maat. Voor een romantische bruiloft, gezellige familiedag of een bedrijfsfeest tot wel 500 personen! Combineer een dag op strand met een heerlijke BBQ of sportieve activiteit!

Knus
KnusDelft
Partycentrum Knus ligt in de Delftse Hout, aan het water en midden in de natuur en toch maar 10 minuutjes van het historische centrum van Delft.
Het voormalige botenhuis is sinds 1994 knusser en knusser geworden. Sinds 2000 is het met de komst van het huidige pand helemaal Knus.
Partycentrum Knus is vooral bekend om haar Knusse feesten en partijen.
Bruiloften, bedrijfsfeestjes, verjaardagen, afstudeerborrels, jubilea, familiedagen, alles komt voorbij.
En laat dat nou net het leuke aan Knus zijn, iedereen voelt zich er snel thuis!
Landgoed Ulvenhart
Landgoed UlvenhartUlven
Het leven van alledag dendert door en iedereen racet mee, net als het verkeer op de A58. Wanneer je afslag 14 richting Ulvenhout neemt, twee keer rechts gaat en bij de t-splitsing links, stopt dat plotseling. Landgoed Ulvenhart sluit haar gasten in een omhelzing van schoonheid, pure rust en natuur. Een vleugje magie zelfs.
Leemer Hoef
Leemer HoefWaarle
Bruiloften, personeelsfeesten, verjaardagen, familiedagen, reünies, Leemer Hoef biedt u een zeer uitgebreide mogelijkheid op gebied van feesten en partijen.
Wij maken graag een afspraak over het organiseren van een gelegenheid in onze prachtige feesterij dat tevens een trouwlocatie is.