Totaalzorg voor jouw event.

  • Verzorging van licht en geluid

  • Begeleiding van artiesten en bands

  • Regelen van podium op maat

  • Regelen van noodstroomvoorziening

  • en nog veel meer

Neem contact op
Light en geluid
Licht & Geluid

Dj voor Feest verzorgt het totale licht & geluid van jouw bedrijfsfeest, gelegenheid of evenement. Vertel ons hoeveel mensen er komen en wij zorgen dat niemand wat te kort komt.

Band
Artiest, band of DJ

Na aanleiding van je wensen zoeken wij welke artiest, band en/ of DJ het beste past op jouw feest. Wij geven u voldoende de informatie om daaruit een beslissing in te kunnen nemen.

Podium
Podium

Als je een feest organiseert met veel gasten dan wil je ook zorgen dat iedereen de artiest, band en/ of DJ kan zien. Daarom regelen wij een podium geheel op maat, professioneel en veilig.

Aggegraat
Noodstroomvoorziening

Is er in het bedrijfspand, horeca of elders niet voldoende power aanwezig om alles te laten draaien? Geen zorgen, wij regelen dat er voldoende capaciteit is voor iedereen.

Ik wil graag meer weten

Catering inhuren voor je event?

Wij zoeken de beste cateraar dat past binnen jouw wensen. Denk hierbij aan eten & drinken voor zowel halal producten als vegetarisch tot aan niet vegetarisch. Of je nu kiest voor binnenlands en/ of buitenlands gedistilleerd, wij regelen geheel vrijblijvend een persoonlijk gesprek.

Events

Van A tot Z geregeld

EntertainmentPersoneelsfeest

Dj voor Feest zorgt er voor dat alles gereed is voordat het feest losbarst. Doormiddel van teamwork, expertise en top inzet maken wij van uw event een geweldig feest. De planners en coördinators van Dj voor Feest hebben vooraf een goede voorbereiding. Over alles wordt nagedacht en besproken zodat alles vlekkeloos verloopt.

Wij ontzorgen een groot deel van jouw feest.

Na aanleiding van jouw wensen gaan wij op zoek voor u. Nadat wij een aantal opties hebben gevonden plannen we graag een afspraak in om met u alles in detail te bespreken. Zodra alles naar wens is krijgt u van ons een totaal offerte. Is de offerte akkoord en alles is rond, gaan wij druk aan het werk om alles in goede banen te begeleiden.

Direct afspraak maken