Boek nu een Top DJ voor je 50ste verjaardag

Binnenkort wordt het je 50ste verjaardag en dit wil je uitbundig vieren met je al je familie, vrienden en kennissen. Je bent op zoek naar een ervaren DJ die weet hoe je een feestje kan bouwen.

Dj voor Feest helpt je bij het vinden van de perfecte allround DJ voor je feest. Een DJ die de voetjes van de vloer krijgt en die weet wat de gasten willen horen naast jouw muziekwensen.

Graag ontvang ik een offerte

DJ verjaardag

Beschikbaarheid opvragen

Benieuwd of wij op jullie feestdatum beschikbaar zijn? Controleer direct de mogelijkheden met onze agenda na het invullen van het onderstaande formulier.

  Wij regelen voor jouw 50ste verjaardag

  • Ervaren allround DJ

  • Back up DJ

  • Afstemming met de locatie

  • op- en afbouw van de apparatuur

  • Reis- parkeerkosten

  • Licht- en geluid

  • Non- stop draaien

  • Muzikale voorbereiding

  Je 50ste verjaardag vieren met een luxe DJ show inclusief top DJ

  Of je nu je verjaardag thuis viert of bij een feestlocatie, goed geluid en mooie sfeerverlichting is een belangrijke factor op je 50ste verjaardag. Daarom hebben we speciaal voor jouw 50ste verjaardag een aantal DJ-shows samengesteld.

  De meest geboekte luxe DJ shows

  Dj voor Feest zorgt voor een zeer geslaagd feest

  In een kennismakingsgesprek nemen we al uw wensen door. Dit kan bij ons op kantoor, bij uw thuis of op de feestlocatie waar u het geweldige feest gaat vieren. Dj voor Feest zet alles voor u op papier en neemt dit op met de DJ die je feest gaat draaien.

  Kort na het introductiegesprek ontvangt u een plan van aanpak en een persoonlijk aanbod. Dit is de leidraad waarmee de feestavond wordt voorbereid!

  Aan de hand van het feestplan starten wij de voorbereidingen. De DJ gaat aan de slag met uw muziekvoorkeuren, wij zorgen dat de praktische zaken worden voorbereid. Twee weken voor het feest nemen wij nogmaals contact met u op. Zijn er veranderingen of extra wensen? Dan passen wij die vrijblijvend nog aan!

  Eenmaal aanwezig op de locatie starten wij met de opbouw van de door u geboekte show. Uiteraard zullen u en uw gasten hier geen overlast van ondervinden. De DJ is ruim op tijd aanwezig om zijn set klaar te zetten waarna het feest kan beginnen! De DJ staat dan helemaal gereed als de overige gasten binnenkomen. Bovendien zorgt de DJ dat er achtergrond muziek klinkt.

  Ja! ik wil graag meer weten over de mogelijkheden

  Benieuwd wat we voor je feest kunnen betekenen? Laat het ons weten, wij zijn je graag van dienst.

  Wil graag meer weten
  Graag ontvang ik een offerte

  Jarige bezochten ook

  60ste verjaardag
  Sweet 16 or 18
  Tips