DJ + apparatuur boeken?

Direct offerte
  • Duidelijke afspraken
  • Goede beoordelingen
  • Zeer ruime muziekkeuze
  • Back-up DJ

Compact

De Compact DJ show is een leuke kleine show en ideaal voor locaties met beperkte ruimte. Standaard is deze show uitgerust met een geluidscapaciteit tot 75 personen maar kunnen we eventueel uitbreiden naar wens.

Meer informatie
Compact
Standaard

Standaard

De Standaard DJ show is uitgerust met 8 LED discospots en is geschikt voor kleine en middel grote feesten en partijen. Deze show is geschikt voor iedere locatie. Bijvoorbeeld in uw tuin of woonkamer.

Meer informatie

Uitgebreid

De uitgebreide DJ show is de meest geboekte show bij ons. Deze show geeft nog meer sfeer door de mooie lichtshow die wordt verzorgd door 1 van onze lightjockey’s.

Meer informatie
Uitgebreid
Premium

Premium

De Premium is een hele mooie show met decorverlichting, zeer uitgebreide lichtshow en special effect. De DJ show is vooral geschikt voor de grotere ruimtes.

Meer informatie

Bruiloftsfeest

Rated 5 out of 5
19 september 2022

Nik we willen je nogmaals bedanken namens iedereen voor het top feest. We hopen je snel weer te mogen boeken voor het volgende feest! Een echte aanrader !!!

Delilah

Goed!

Rated 4 out of 5
19 september 2022

Leuke Dj voor een verjaardagsfeestje, alles is top geregeld en ruim van te voren geboekt.

Daniëlle
4.8
Rated 4.8 out of 5
4.8 van 5 sterren (op basis van 119 reviews)
Uitstekend78%
Heel goed19%
Gemiddeld3%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Bruiloften
Verjaardagsfeesten
Bedrijfsfeesten
Themafeesten
Schrijf een beoordeling

Waarom een DJ boeken via Dj voor Feest

Een DJ boeken doe je niet zomaar. Vooraf wil je graag weten wie er op het feest komt draaien. Daarom stellen wij de DJ graag aan u voor. Alle DJ’s die onder de vlag van Dj voor feest draaien hebben ruim 15 jaar ervaring. Ze weten dan ook precies wat er nodig is voor een zeer geslaagd feest.
De wens van de klant staan bij ons geheel centraal. Vooraf het feest maken wij graag vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek.  Tevens stellen wij de DJ aan u voor.
Niet ieder feest is het zelfde zoals ook elke wens anders is. De prijzen die wij hanteren hangen af van de duur van het feest en hoeveel gasten u verwacht. Ook bij onze DJ shows zijn er talloze extra mogelijkheden die u kan bij huren. Denk bijvoorbeeld aan een rookmachine, bellenblaasmachine, een sterrendoek of decorverlichting. Daarom maken wij graag na aanleiding van uw wensen een offerte op maat.
Wij verzorgen feesten, partijen en evenementen door heel Nederland. Dus geeft u binnenkort een feest in uw regio, dan zijn wij u graag van dienst.