DJ + apparatuur boeken?

Direct offerte
  • Duidelijke afspraken
  • Goede beoordelingen
  • Zeer ruime muziekkeuze
  • Back-up DJ

Set 1

De Set 1 is een compacte DJ show geschikt voor de kleinere feesten en partijen. Deze show past in iedere locatie. Zelfs in kleine ruimtes.

Meer informatie
Compact
Small

Set 2

De Set 2 is uitgerust met 8 LED discospots en is geschikt voor kleine en middel grote feesten en partijen. Deze show past in iedere locatie. Zelfs in uw woonkamer kunnen we deze show kwijt.

Meer informatie

Set 3

Set 3 is een show geschikt voor middel en grote feesten en partijen. Deze show past in iedere feest locatie. Zelfs in een grote woonkamer of tuin.

Meer informatie
Set 3
Large

Set 4

Set 4 is zeer geschikt voor de grotere feesten en partijen.  Deze show past in ruime feest locaties. Zelfs in een grote woonkamer of ruime tuin.

Meer informatie

Set 5

Set 5 is een show geschikt voor zeer uitbundige feesten en partijen. Deze show past in ruime feest locaties.

Meer informatie
Extra Large DJ show

Ik zeg "DOEN"

Rated 5 out of 5
7 november 2021

In één woord geweldig. Deze mensen weten hoe ze een feest moeten aanvoelen en de mensen de vloer op te krijgen. Dj Nik en zijn collega hebben alles uit de kast getrokken om er een top avond van te maken van begin tot het eind. Wij raden iedereen aan als ze een dj zoeken voor hun feest om deze mensen uit te nodigen. Nik, nogmaals heel hartelijk bedankt namens iedereen.
Gonnie, Michel en Ilse.

Gonnie, michel en ilse

Gezellig voor elk wat wils.

Rated 3 out of 5
22 oktober 2021

Dj past zich aan aan de sfeer van het gezelschap.

Koos
4.7
Rated 4.7 out of 5
4.7 van 5 sterren (op basis van 80 reviews)
Uitstekend76%
Heel goed20%
Gemiddeld4%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Bruiloften
Verjaardagsfeesten
Bedrijfsfeesten
Themafeesten
Schrijf een beoordeling

Waarom een DJ boeken via Dj voor Feest

Een DJ boeken doe je niet zomaar. Vooraf wil je graag weten wie er op het feest komt draaien. Daarom stellen wij de DJ graag aan u voor. Alle DJ’s die onder de vlag van Dj voor feest draaien hebben ruim 15 jaar ervaring. Ze weten dan ook precies wat er nodig is voor een zeer geslaagd feest.
De wens van de klant staan bij ons geheel centraal. Vooraf het feest maken wij graag vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek.  Tevens stellen wij de DJ aan u voor.
Niet ieder feest is het zelfde zoals ook elke wens anders is. De prijzen die wij hanteren hangen af van de duur van het feest en hoeveel gasten u verwacht. Ook bij onze DJ shows zijn er talloze extra mogelijkheden die u kan bij huren. Denk bijvoorbeeld aan een rookmachine, bellenblaasmachine, een sterrendoek of decorverlichting. Daarom maken wij graag na aanleiding van uw wensen een offerte op maat.
Wij verzorgen feesten, partijen en evenementen door heel Nederland. Dus geeft u binnenkort een feest in uw regio, dan zijn wij u graag van dienst.