Een ervaren top DJ boeken vanuit je regio

Wij komen door heel Nederland

Je wilt binnenkort een DJ boeken voor een geweldig feest in jouw regio. Dan biedt Dj voor Feest de uitkomst voor een zeer geslaagd feest. Onze Dj’s staan te popelen om ook in jouw regio een fantastisch feest neer te zetten. Of je nu een losse DJ wilt boeken of een complete DJ show wilt huren. Bij Dj voor Feest zijn de mogelijkheden zeer uitgebreid.

Graag ontvang ik een offerte

Beschikbaarheid opvragen

Benieuwd of wij op jullie feestdatum beschikbaar zijn? Controleer direct de mogelijkheden met onze agenda na het invullen van het onderstaande formulier.

  Een onvergetelijk feest waar nog lang over nagepraat gaat worden

  Stel je eens voor. Een feest waarbij de DJ zorgt dat al je gasten de dansvloer op gaat en de voetjes van de vloer krijgt. Een DJ die naast jouw muziekwensen ook aan de gasten denkt met aanvullende dansbare hits van toen en nu. En die ook verzoeknummers draait. De Dj’s van Dj voor Feest hebben meer dan 15 jaar ervaring en weten dus precies wat er nodig is voor een onvergetelijk feest. Ze voelen de gasten perfect aan en spelen daar op in. Dus wil je een feest vieren en een ervaren DJ boeken vanuit jouw regio? Dan boek je een DJ via Dj voor Feest.

  DJ boeken met licht en geluid

  Als je bij ons een DJ wilt boeken dan wil je er misschien ook licht en geluid bij huren. Een DJ show is een belangrijke factor op het feest zoals een mooie lichtshow, top geluid en een ervaren DJ. Bij Dj voor Feest hebben we eigen apparatuur van gerenommeerde merken die zich al hebben bewezen in onze branche. Om de keuze voor een DJ show makkelijker te maken, hebben we de shows samengesteld.

  De meest geboekte luxe DJ shows

  Dj voor Feest zorgt voor een zeer geslaagd feest

  In een kennismakingsgesprek nemen we al uw wensen door. Dit kan bij ons op kantoor, bij uw thuis of op de feestlocatie waar u het geweldige feest gaat vieren. Dj voor Feest zet alles voor u op papier en neemt dit op met de DJ die je feest gaat draaien.

  Kort na het introductiegesprek ontvangt u een plan van aanpak en een persoonlijk aanbod. Dit is de leidraad waarmee de feestavond wordt voorbereid!

  Aan de hand van het feestplan starten wij de voorbereidingen. De DJ gaat aan de slag met uw muziekvoorkeuren, wij zorgen dat de praktische zaken worden voorbereid. Twee weken voor het feest nemen wij nogmaals contact met u op. Zijn er veranderingen of extra wensen? Dan passen wij die vrijblijvend nog aan!

  Eenmaal aanwezig op de locatie starten wij met de opbouw van de door u geboekte show. Uiteraard zullen u en uw gasten hier geen overlast van ondervinden. De DJ is ruim op tijd aanwezig om zijn set klaar te zetten waarna het feest kan beginnen! De DJ staat dan helemaal gereed als de overige gasten binnenkomen. Bovendien zorgt de DJ dat er achtergrond muziek klinkt.

  Ja! ik wil graag meer weten over de mogelijkheden

  Benieuwd wat we voor je feest kunnen betekenen? Laat het ons weten, wij zijn je graag van dienst.

  Wil graag meer weten
  Graag ontvang ik een offerte

  DJ boeken voor elk feest in jouw regio

  Trouwjubileum
  Personeelsfeest
  Kerstborrel
  Bedrijfsjubileum
  50ste verjaardag
  60ste verjaardag
  Sweet 16 or 18
  Studentenfeest