De plechtigheid houden op een unieke locatie

We leveren graag top geluid voor een geweldig ceremonie

Binnenkort gaan jullie trouwen. Bijna alles is geregeld en nu willen jullie de plechtigheid gaan houden op een unieke locatie.  Bijvoorbeeld op het strand, kasteel- of bloementuin. Nu komt het regelmatig voor dat er geen geluid aanwezig is. Dan is het lastig voor de Ambtenaar om goed verstaanbaar te zijn. Iedereen wil graag horen wat er gezegd wordt door de Ambtenaar. Daarom biedt Dj voor Feest de mogelijkheid om te zorgen dat alles goed verstaanbaar wordt.

Plechtigheid

Wij houden onze plechtigheid op een locatie waar geen elektriciteit aanwezig is

Als je een plechtigheid op een locatie wilt houden waar geen elektriciteit aanwezig is, is dat best wel lastig. Maar niet voor Dj voor Feest. Wij zorgen voor genoeg stroom door middel van een aggregaat. Het aggregaat heeft geluidsdemping dus het geluid van de motor is nauwelijks hoorbaar.

Beschikbaarheid opvragen

Benieuwd of wij op jullie feestdatum beschikbaar zijn? Controleer direct de mogelijkheden met onze agenda na het invullen van het onderstaande formulier.

  Top geluid op de plechtigheid

  We zorgen dat er goed geluid komt te staan. Ook als er veel wind staat zal iedereen de ambtenaar goed verstaan zonder het geruis van de wind door de microfoon. We zorgen dat alles netjes klaar staat en we blijven er dan ook bij om het geluid te regelen. Bovendien kunnen we de uitgekozen muziek voor jullie aflaten spelen.

  Ja! ik wil graag meer weten over de mogelijkheden

  Benieuwd wat we voor je feest kunnen betekenen? Laat het ons weten, wij zijn je graag van dienst.

  Wil graag meer weten
  Graag ontvang ik een offerte

  Relevante pagina’s

  Bruiloft
  Bruiloft DJ
  DJ-shows