Bruiloft DJ huren voor een onvergetelijk trouwfeest

Wat doet een Bruiloft DJ anders dan andere DJ’s?

Een bruiloft DJ gaat vooraf met jullie in gesprek over jullie wensen. Wat zijn deze wensen zo al. Als je een huwelijksfeest gaat geven wil je een aantal zaken goed geregeld hebben zoals de openingsdans, welke DJ show je wilt huren en natuurlijk jullie muziekwensen.

Daarnaast willen jullie eventueel een bepaald nummer uitzoeken. Denk bijvoorbeeld bij binnenkomst van de feestzaal, tijdens het aansnijden van de taart of als jullie vlak voor het einde van een geweldig feest de locatie weer verlaten.

Bovendien wordt besproken tijdens de intake gesprek of er stukjes zijn toegestaan en of er verzoeknummers aangevraagd mogen worden.
Al met al, een bruiloft DJ zet alle details op papier zodat hij deze kan voorbereiden.

Bruiloft DJ

De bruiloft DJ is van alle markten thuis

De bruiloft DJ doet meer dan alleen maar plaatjes draaien. Hij voelt de sfeer perfect aan en speelt daar op in. Daarnaast kan hij makkelijk switchen van bepaalde genres zoals van hoog naar laag tempo en weer terug. Ook beheert de bruiloft DJ  de techniek van het beatmixen. Dat is handig als de sfeer er goed in zit en bepaalde nummers gemixt worden om de sfeer erin te houden zodat de dansvloer constant gevuld blijft.

Flexibel, attent en denkt graag mee voor een zeer geslaagd feest

Flexibel en denkt graag mee

In sommige gevallen moet de DJ snel improviseren. Door jarenlange ervaring is dat ook geen probleem. Ze denken graag mee aan een oplossing en handelen snel zodat niemand zal daar last van heeft.

Zeer attent

Een bruiloft DJ in een korte broek of trainingsbroek is uit den boze. Ze zorgen dat ze netjes gekleed jullie feest gaan draaien. Daarbij stellen ze zich vriendelijk op en zorgen dat ze tijdens het draaien op de achtergrond blijven. Dus wel de sfeer en de gezelligheid erin brengen maar niet de aandacht opeisen. Want jullie staan in de belangstelling en niet andersom.

Aanstaande bruidsparen bezochten ook

Opbouwtijd apparatuur
Tips
Bruiloft pagina