Een geweldige bedrijfsjubileum vieren

De beste DJ’s voor een spetterend jubileumfeest

Het bedrijf bestaat zoveel jaar en nu wil je dit gaan vieren met een spetterend bedrijfsjubileum. Je heb bijna alles al geregeld zoals de locatie waar het feest gehouden wordt, de versieringen voor het feest en de uitnodigingen die klaar liggen om te versturen. Alleen de muziek ontbreekt hierbij nog. Dj voor Feest biedt uitgebreide mogelijkheden voor een swingend feest. Naast het verhuren van top DJ’s, kunnen wij nog veel meer voor u betekenen. We denken graag mee met het concept en geven we je een goed advies voor een zeer geslaagd bedrijfsjubileum.

Graag ontvang ik een offerte

Bedrijfsjubileum

Beschikbaarheid opvragen

Benieuwd of wij op jullie feestdatum beschikbaar zijn? Controleer direct de mogelijkheden met onze agenda na het invullen van het onderstaande formulier.

  Meer dan alleen een ervaren DJ

  Naast een ervaren DJ biedt Dj voor Feest nog veel meer mogelijkheden. Denk hierbij aan artiesten, bands en acts, maar ook de techniek er omheen. Naar aanleiding van een kennismakingsgesprek bepreken we al je wensen en details voor een spetterend bedrijfsjubileum.

  Professioneel licht en geluid is een belangrijke factor op een bedrijfsjubileum

  Dj voor Feest zorgt bovendien voor de complete techniek. Denk bijvoorbeeld aan truss-rigging, top geluid en mooie verlichting. We zorgen dat onze partner bedrijven een plan van aanpak schetsen en uitwerken van concept naar feestavond. Voor de kleinere feesten tot 400 personen hebben we mooie luxe DJ-shows samengesteld.

  De meest geboekte luxe DJ shows

  Dj voor Feest zorgt voor een zeer geslaagd bedrijfsjubileum

  In een kennismakingsgesprek nemen we al uw wensen door. Dit kan bij ons op kantoor, bij uw thuis of op de feestlocatie waar u het geweldige feest gaat vieren. Dj voor Feest zet alles voor u op papier en neemt dit op met de DJ die je feest gaat draaien.

  Kort na het introductiegesprek ontvangt u een plan van aanpak en een persoonlijk aanbod. Dit is de leidraad waarmee de feestavond wordt voorbereid!

  Aan de hand van het feestplan starten wij de voorbereidingen. De DJ gaat aan de slag met uw muziekvoorkeuren, wij zorgen dat de praktische zaken worden voorbereid. Twee weken voor het feest nemen wij nogmaals contact met u op. Zijn er veranderingen of extra wensen? Dan passen wij die vrijblijvend nog aan!

  Eenmaal aanwezig op de locatie starten wij met de opbouw van de door u geboekte show. Uiteraard zullen u en uw gasten hier geen overlast van ondervinden. De DJ is ruim op tijd aanwezig om zijn set klaar te zetten waarna het feest kan beginnen! De DJ staat dan helemaal gereed als de overige gasten binnenkomen. Bovendien zorgt de DJ dat er achtergrond muziek klinkt.

  Ja! ik wil graag meer weten over de mogelijkheden

  Benieuwd wat we voor je feest kunnen betekenen? Laat het ons weten, wij zijn je graag van dienst.

  Wil graag meer weten
  Graag ontvang ik een offerte

  Bedrijven bezochten ook

  Kerstborrel
  Personeelsfeest
  Thema