Arrangementen voor een zeer geslaagd feest.

  • De beste totaal arrangementen
  • Uw wensen geheel centraal, transparante offertes
  • van A tot Z geregeld
  • Top locaties van Nederland
Direct offerte

Oma Toos

Bij Oma Toos verwelkomen ze u graag. Bruiloften, verjaardagen, nieuwjaarsborrels, bedrijfsfeesten, wat voor feest dan ook, u kunt het bij Oma Toos organiseren. Oma Toos is gevestigd op een prachtige locatie waarbij u vanuit ons restaurant, en vanaf ons terras, een schitterend uitzicht heeft op de Scheveningse haven. Bij mooi weer zorgen de openslaande puien voor een echt WOW-effect.

Wij bieden verschillende arrangementen en is er voor ieder budget wat wils. Dus boekt u bij een feest? Wij zorgen voor het totale pakket, inclusief drank, hapjes en de muziek.

Ik wil graag meer informatie

Scheveningen

Oma Toos

Wassenaar

Unieke locatie

Beachclub BAIT

Een feest met het bedrijf, vrienden en-/ of familie? Bij Beachclub Bait kun je terecht voor kleine en grote events tot 400 personen. Van een gezellige borrel tot een uitgebreide familielunch of een diner met een knalfeest na afloop. Door onze flexibele ruimtes is onze locatie uitermate geschikt voor kleine en grotere gezelschappen. En bij mooi weer heb je de beschikking over een eigen terras. Weer of geen weer, een evenement aan het strand is áltijd een feest.

Wij regelen alles van A tot Z. Dus ook de (live) entertainment kunnen wij u totaal verzorgen. Wil je meer informatie over onze arrangementen of wil je graag een vrijblijvende offerte aanvragen? Klik op de button hieronder en wij helpen u graag verder.

Ja! graag ontvang ik een vrijblijvende offerte

De Reizende Man

Geef gerust aan wat u in gedachten heeft voor uw feest. Beginnen met een buffet of juist eindigen? Wilt u eerst met een klein gezelschap een hapje eten voordat het feest begint? Dat kan, alles is mogelijk.
Wij hebben diverse dj’s en de beste bandjes in ons bestand staan en kunnen de muziek en het entertainment ook voor u regelen. Wilt u iets spectaculairs op uw feest? Wij weten de leukste artiesten te vinden, die met hun act uw feest compleet maken.

Daarnaast beschikken wij over een eigen parkeerterrein waar u gratis kunt parkeren.

Onze extra service voor bruiloften: Jullie, als bruidspaar, worden door ons naar huis gebracht!

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Deurne

De Reizende man

Delft

Knus Delft

KNUS Delft

Bij KNUS zit je, dans je, eet en drink je KNUS. Van bruiloften, verjaardagsfeesten tot bedrijfsevenementen, wij bieden totaal arrangementen voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Wil je een sfeervol of een spetterend feest zonder zorgen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag om een vrijblijvende offerte.

Ik wil graag meer weten

Down Under Nieuwegein

Op een prachtige locatie in Nieuwegein staat Down Under (Onderdeel van de BHG groep). Een veelzijdige locatie waar je terecht kunt voor bruiloften, verjaardagsfeesten en bedrijfsevents.
Daarnaast biedt deze locatie vele malen meer. Naast het lekker genieten van een hapje en een drankje kan je er ook uitgebreid dineren in het restaurant.
En als dat nog niet genoeg is biedt Down Under nog veel meer. Neem daarom een kijkje op hun site.

Meer informatie

Nieuwegein

Down Under Nieuwegein